Kendime Ait Bir Odam Yok

Neden o zaman işsizlik tavan yapmış durumda araştır da gel.

Sana anlatsam da anlamazsın, işsizliğin tavan yaptığına bir şey demedim zaten ancak sen bunu yaparak kendine çalışmadan kurtulma bahanesi üretiyorsun, istesen de bırakamazsın :).

Edit: Ayrıca konu amacından sapıyor, bununla ilgili yeni bir konu açarsan altında tartışabiliriz.

Sana anlatsam da anlamazsın, işsizliğin tavan yaptığına bir şey demedim zaten ancak sen bunu yaparak kendine çalışmadan kurtulma bahanesi üretiyorsun, istesen de bırakamazsın :).
O zaman sen söyle bir öğretmenin tarlada çalışması ne kadar normal?

O zaman sen söyle bir öğretmenin tarla da çalışması ne kadar normal?

Hala dediğim şeylere bir cevap veremedin, sen diyorsun ki okuyan hiç kimse iş bulamayacak. Bu mantık yanlış, ben öğretmenin tarla da çalışmasına hiçbir zaman laf etmedim/ karşı bir şey söylemedim. Çalışanı ve iyi olanı havada kaparlar, bu iş bu kadar basit.

Edit: Ayrıca konu amacından sapıyor, bununla ilgili yeni bir konu açarsan altında tartışabiliriz.

2 Yıllık okursa bulamaz tabii, git iyi bir mühendis ol mezun olmadan önce arıyorlar seni.
Mühendisleri artık planlamacı şekilde değil imza için istiyorlar söyleyeyim dedim. Ve imza mühendislerine asgari ücretten daha az veriyorlar. İmza mühendisleri yetiştirmeye devam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı