Kendimi değiştirmek istiyorum

Seni kendinden daha iyi bilen yoktur biliyorum çok klasik olacak ama hobi edinebilirsin ve kesinlikle dil öğrenmelisin sana gelecek hayatında çok etkisi olacaktır güven bana.
 
Merhaba, iyi günler dilerim. 7.sınıfım ve 13 yaşındayım ilk önce kendi özelliklerimden bahsetmek istiyorum. Tembel dengesiz, dikkatsiz, sinirli, hantal, beceriksiz bir insanım, yani haklı olarak kimsenin hayatında istemeyeceği bir türüm. Kendimi değiştirmek istiyorum bana yol gösterir misiniz?
Farkındalığınız güzel. Kişilik bulma ve kendinizi tanıma yolundasınız. Tek tavsiyem var. Şu yaşlarınızda hata yapmaktan sakın korkmayın. Hata yaptığınızın farkında olun ve tekrarlamamaya özen gösterin. Mükemmelliyetçi olmayın ve kendinizi hobileriniz yoluyla geliştirmeye bakın.
 
Edit: 2-3 senedir deniyorum değişim olmadı daha beter oldum. Ben kendimi olduğum gibi kabullendim, umarım başarılı olmak isteyen arkadaşlar başarabilirler.
 
Hayatı akışına bırakın çalışın ama çok da bunaltmayın kendinizi yıllarınızı mutlu şekilde yaşamaya çalışın yapacak bir şeyler bulun insan ruhu en önemli şeydir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı