Kendimi elektronik cihazlardan soğutmak

244012

Hectopat
Makaleler
7
Kafamı bir yerden sonra derslere veremiyorum. Bu cihazlar hayatımda olduğu sürece öyle ya da böyle kullanıyorum. İşi kafada bitirmek için öneriniz var mı?

Bak Bunları Deneyebilirsin;
1- Cihazındaki Oynuları Silmek(Gerçekten İşe Yarıyor.)
2-Kendini Çok Soğutmak İstiyorsan Uzaklaş, dokunmamaya özen göster.
3-Yeni bir okuma kitabına başla,ya da film izle.(İstediğin türden)
4-Dışarı Çık,Arkadaşların ile takıl.
5-Ailen İle vakit geçir.
(Aklıma gelenler bunlar,ben böyle soğudum.)
İyi Forumlar Dilerim...

Bak Bunları Deneyebilirsin;
1- Cihazındaki Oynuları Silmek(Gerçekten İşe Yarıyor.)
2-Kendini Çok Soğutmak İstiyorsan Uzaklaş, dokunmamaya özen göster.
3-Yeni bir okuma kitabına başla,ya da film izle.(İstediğin türden)
4-Dışarı Çık,Arkadaşların ile takıl.
5-Ailen İle vakit geçir.
(Aklıma gelenler bunlar,ben böyle soğudum.)
İyi Forumlar Dilerim...
1- Telefon sebebiyle oynamak zor.
2- Aklımdan çıkaramıyorum
3- Televizyon izlemeyi düşünmüyorum, kitapta da benzeri dikkat dağınıklığı olabiliyor.
4- Dışarı çıkabilirim ama arkadaşım yok.
5- Ailem benden farklı düşünceler içerisinde.

O zaman bir ilgi alanı bulun, futbol,baketbol ve ya herhangi bir spor. Ama hiçbir cihazınızı yanınızda taşımayın. O zaman vakit hızlı geçecek ve sizde yavaşça uzaklaşmaya başlayacaksınız. (NOT: Teleciz nedir anlamadım ama, açıklarsanız sevinirim.)

O zaman bir ilgi alanı bulun, futbol,baketbol ve ya herhangi bir spor. Ama hiçbir cihazınızı yanınızda taşımayın. O zaman vakit hızlı geçecek ve sizde yavaşça uzaklaşmaya başlayacaksınız.
Önceki yorumda belirtmemişim ama derdim derste sıkıntı yaşamam. Başka aktiviteler bulursam derse çok eksiği olan biri olarak yeterince zaman ayıramazsam sıkıntı olabilir.
Her sorununu buraya yazmamak bile azaltır buraya mesaj atmışlar mı diye bakmazsın 😀
Tek derdim Technopat değil ama sevdiğim bir forum. Diğer yerlerden kurtulabilsem buradan kurtulurum.
Oyuna bağımlıysanız oyundan Ban yemek cidden bağımlılığı geçiriyor. ( Denendi. Steam profilime bakarsanız görebilirsiniz 😂)
Oyun oynama isteğimi bile gideremediğimden aklımdan çıkartamıyorum bu cihazları.

Günümün çok büyük çoğunluğunu bilgisayara ayırırken yüzmeye başladım. Günde 2 saat yüzmeye gitmek için öncesinde yaptığım minimum 20-30 dakika hazırlık, gidiş geliş, geldikten sonraki duş ve dinlenme sürelerini hesaba katarsak günde 4 saate yakın süremi bilgisayardan uzak geçirebiliyorum. Başta 4 saatin sonunda akşam yine açıp oynarken şu an çoğu zaman açmıyorum bile. Azaldığını kendi gözlerimle gördüm ve ihtiyaç hissetmiyorum.

Kendine bunun yerine geçebilecek farklı bir aktivite bul ve kafanı dağıt. Boş boş otururken düşünmemeye çalışarak bir yere gelebileceğini sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı