Kendimi tanıyamıyorum

Glarious0

Hectopat
Kendimi tanıyamıyorum gerçekten kendime verdiğim saygım azaldı, hiçbir şeye yeteneğim yok bomboş bir insanım gibi hissediyorum, bir şeyler yapayım diyorum olmuyor, en basitinden şarkı söylemek istiyorum illa sesimizin güzel olması gerekiyor en başta sesim bile çok kötü nefret ediyorum sesimden, taklit yapmayı çok istiyorum onu da beceremiyorum ses yok ses, gerçekten Allah'a şirk koşmak gibi olmasın (haşa) Allah beni hiç özene bözene yaratmamış bir insanın hiçbir yeteneği olmaz mı be? Hayır belki vardır ama yapamıyorum psikolojim bozuk gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimi tanıyamıyorum gerçekten kendime verdiğim saygım azaldı, hiçbir şeye yeteneğim yok bomboş bir insanım gibi hissediyorum, bir şeyler yapayım diyorum olmuyor, en basitinden şarkı söylemek istiyorum illa sesimizin güzel olması gerekiyor en başta sesim bile çok kötü nefret ediyorum sesimden, taklit yapmayı çok istiyorum onu da beceremiyorum ses yok ses, gerçekten Allah'a şirk koşmak gibi olmasın (haşa) Allah beni hiç özene bözene yaratmamış bir insanın hiçbir yeteneği olmaz mı be? Hayır belki vardır ama yapamıyorum psikolojim bozuk gerçekten.

Aynı soruyu 4 senedir kendime soruyorum. Çelimsizim, bir yeteneğim yok, doğru düzgün sosyal çevrem yok fakat insan her durumda mutlu olmayı buluyor. Sadece kendinize zaman verip ruhsal sağlığınızı koruyacak zihinsel aktivitelerle ruhunuzu dinlendirmeniz gerekiyor. Ben ruhumu filmler ve oyunlarda dinlendiriyorum.

Hiçbir yeteneğin yoksa çalışmayı ve azmi kendine yetenek edin. 9. sınıfta gerçek manasıyla okulun en zayıfı iken şu anda Türkiye'deki sayılı 15 yaş naturellerin arasındayım😀. Tek gereken şey disiplin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı