Kitap oku, izleyebildiğin kadar belgesel ve o konu hakkında bilgi içeren video izle. Eminim ki bunlar seni daha zeki bir insan yapacaktır.Halihazırda yazılım dersi alıyorum. İngilizcem iyi seviyede Almanca yarım yamalak. Ders programına göre yeterli seviyede ders çalışıyorum. Bu soğuk 15 tatil günlerinde kendimi geliştirmek için ne yapmalıyım? 9. sınıfım.
Kitap oku, izleyebildiğin kadar belgesel ve o konu hakkında bilgi içeren video izle. Eminim ki bunlar seni daha zeki bir insan yapacaktır.
Udemy'den almanca dersi satın alabilirsin yanlış bilmiyorsam şuan 36 tl yani çoğu.İngilizceni dahada geliştirebilirsin ayıptır sorması küçüklükten beri ingilizce eğitimimi alıyorsun ?Teşekkürler hocam.
.
Ben hem ders çalışıyorum, hemde Mount&Blade:Warband oyunu için mod kodluyorum. Eğer sevdiğin bir oyun varsa mod yapabilirsin.Halihazırda yazılım dersi alıyorum. İngilizcem iyi seviyede Almanca yarım yamalak. Ders programına göre yeterli seviyede ders çalışıyorum. Bu soğuk 15 tatil günlerinde kendimi geliştirmek için ne yapmalıyım? 9. sınıfım.
Udemy'den Almanca dersi satın alabilirsin yanlış bilmiyorsam şu an 36 TL yani çoğu. İngilizceni daha da geliştirebilirsin ayıptır sorması küçüklükten beri İngilizce eğitimimi alıyorsun?
Kankam ailenin değerini bil benimkiler de burunlarını karıştırsınlar.Sayılır hocam 6 yaşımdan beri.
Kankam ailenin değerini bil benimkiler de burunlarını karıştırsınlar.