Kendimi geliştirmeye başlayacağım

Soğuk duş al, konsantrasyon ol. Kızları çok takma sal gitsin, derslere önem ver. Gelecekte kendini nerede görüyorsan ona doğru adım at bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
okulda şu an bir kızda hoşlanıyorum hatta teneffüslerde göz göze falan geliyoruz lakin kızın benden maddi durumu fazla yüksek bende bu konu hakkında ne yapacağımı bilmiyorum. 2 hafta tatilde e-ticareti öğrenmek istiyorum az da olsa biraz para kazanmak istiyorum.
Seni düşürebilecek kararlar vermemeye dikkat et.

Şu an ne durumdasınız çok merak ettim :D

Merhaba foruma girmeyeli uzun süre oldu ve buraya da aktaramadığım birçok şey başıma geldi ailevi olaylar meydana geldi. Psikolojim bozuldu(buraya yazdığım yazılarla alakalı bir psikolojik sorunum olmadı 11.sınıfın sonunda başladı ve 1 seneye yakın devam etti ve özellikle geçen ay temmuz ve haziran aylarında kendimi kaybedecek duruma geldim şu an iyiyim) gittiğim okulda 12.sınıfın başından sonuna kadar eğitim hayatımda ilk kez bu kadar verimsiz bir yıl geçirdim öğretmenlerin ve öğrencilerin dersle alakası yoktu ve bağımlılıklarım başladı.
Asıl merak edilen kısma geleyim bu yazıya başladığımda 11.sınıfa gidiyordum buraya yazdım mı hatırlamıyorum 11.sınıfın 1.döneminde 1. olmuştum 11.sınıfın 2. döneminde de birinci oldum yani genel olarak 9,10 ve 11.sınıfın genelinde hep ben birinciydim. Ama çekirge 1 zıplar 2 zıplar benim de öyle oldu 12.sınıfın 1 ve 2. döneminde ben birinci olamadım lakin 9, 10, 11ve12. sınıfın ders notu ortalamaları alındığı için okul birincisi oldum ve buna çok şaşırmıştım çünkü 12.sınıfta gerçekten çok bitik bir haldeydim anlayacağın dibe vurmuştum rakibimin beni geçtiğini düşünmüştüm, tekrar söylüyorum ki 11.sınıfta yaptıklarımın bir sebebi sonucunda bu bitikliğe ulaşmadım farklı nedenlerden dolayı oldu. Şu an mezuna bıraktım tekrar üniversite sınavına hazırlanıyorum. Geriye dönüp baktığımda çok pişmanlıklarım var. İçimi dökmek istedim yazım uzun olduysa özür dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı