Kendimi kız gibi hissediyorum

Sana şöyle diyeyim, %50 erkek %50 kız gibiyim. İleride sorun yaşayabilir miyim?
Askerde düzeltirler seni merak etme. Askerlik yaşın daha gelmemiş anlaşılan o zamana kadar spor yap, katı gıdalar ye testesteronun artar.

Sadece Balık vb şeyleri yiyorum. Gerçekten kadın olmayı çok istiyorum, hatta ara sıra öfkeleniyorum.
Cinsiyetini reddetme. Sosyal medyadan da etkileniyor olabilirsin. Spora git. Spor dediğimde kendini kısıtlama. Kickbox, Muaythai veya fitness de olabilir. Sana kalmış. Testesteron salgılarsın böylece.

Cinsiyetini reddetme. Sosyal medyadan da etkileniyor olabilirsin. Spora git. Spor dediğimde kendini kısıtlama. Kickbox, Muaythai veya fitness de olabilir. Sana kalmış. Testesteron salgılarsın böylece.
Her ortamda kızları daha çok seviyorlar, hem bir de kızlar genelde iyi arkadaş oluyorlar. Ben ise bütün arkadaşlarım tarafından ihanete uğradığım için istiyorum.

Her ortamda kızları daha çok seviyorlar, hem bir de kızlar genelde iyi arkadaş oluyorlar. Ben ise bütün arkadaşlarım tarafından ihanete uğradığım için istiyorum.
Saçma. Kendini değiştirmene gerek yok insanlar için. Daha ortaokuldasın lisede seninde arkadaşların olur.

Böyle yaparak hiç olmayacak. Erkekten dönme deyip dalga geçmeyeceklerini nereden biliyorsun? Yada annen ile babanın bu durumu öğrenip seni kapı dışarı edip etmeyeceğini nereden biliyorsun? Hocamın dediği gibi testesteron salgılayan hobiler ve yemekler ye. Ben spor yapıyorum örneğin kendimi erkek gibi hissediyorum.

Başkalarının lafıyla hareket edersen bugün kadın yarın yine erkek olursun. Sen kendinden emin ve cesur ol böyle insanlar herkes sever. Sana acı bir gerçeğide soyleyeyim ağlayan sızlayan insanları hiç kimse sevmez kimse arasına almaz millete güleceksin uzulsen bile güçlü olacaksin ki hiç kimseye koz vermeyesin.

Başkalarının lafıyla hareket edersen bugün kadın yarın yine erkek olursun. Sen kendinden emin ve cesur ol böyle insanlar herkes sever. Sana acı bir gerçeğide soyleyeyim ağlayan sızlayan insanları hiç kimse sevmez kimse arasına almaz millete güleceksin uzulsen bile güçlü olacaksin ki hiç kimseye koz vermeyesin.
Çok doğru söylüyor arkadaş. Kimseye koz vermemek lazım. Ben arkadaşlarıma az da olsa koz verdim ama dalga geçmezler bende onlarla geçmem. Arkadaşım sonuçta neden aramı bozup saygısızlık yapayım.

Çok doğru söylüyor arkadaş. Kimseye koz vermemek lazım. Ben arkadaşlarıma az da olsa koz verdim ama dalga geçmezler bende onlarla geçmem. Arkadaşım sonuçta neden aramı bozup saygısızlık yapayım.

Ben bu hataları yaptığım için yazıyorum koz vermek kötü bir şey daha da kötüsü senin elinde koz yoksa... Bende ağlardım ortaokulda kimse takmadı çünkü senin derdin senden başkası için önemli olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı