Kendimi toparlayamıyorum

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.760
Makaleler
17
Yer
İzmir
Selam arkadaşlar. Son 2-3 aydır gerçekten çok verimsiz geçiyor benim için. Hiçbir şey yapamıyorum günlerim boşa gidiyor.

Daha önce belki konularımı görmüş olabilirsiniz ama görmeyenler için ben Serhat. 21 yaşındayım ve kurslarla yazılım öğreniyorum.

Son 6-7 aydır ciddi derecede ilerleme kaydettim ama son 2-3 aydır devamı gelmiyor. Gerçekten yere çakılmış durumdayım motivasyon olarak. Mutluyum aslında ama çalışacak veya kursu izleyecek motivasyon ve morali bulamıyorum kendimde.
Sürekli yatıp uyumak istiyorum. Ev insanıyım son günlerde dışarı çıkıyorum yürüyüş yapmak için çünkü sürekli evde oturuyorum.
Odaklanma sorunum var. Dikkatim çok kolay dağılıyor. Sizce ne yapmalıyım?

Yazılım böyledir. İlk zamanlar çok seversin sonra yavaş yavaş ilgi azalır. Bir zaman sonra tekrar dönersin. Yazılımın olayı budur.
Olay yazılım değil. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Ne oyun oynamak, ne bir şeyler izlemek.

Hocam bir bağımlılığınız var mı mastürbasyon, alkol ve sigara gibi.
Hayır yok hocam.

Ben de yeni iş değiştirdim başka bir şehire taşındım. Hiç enerjim yok bir şey yapasım yok, kendimi yetersiz hissediyorum vs. Cuma günleri şirket psikoloğuna gidiyorum tükenmişlik sendromuna sahip olduğumu söyledi. Belki sizin de öyledir.

Türkiye'de yaşayan ve iq seviyesi normal ve üzeri olan herkes hemen hemen bu durumda. Ülkenin de hayatın da içinden geçildiğinden yaşam hevesi taşıyanlarda mani arayabilirsiniz.

Ben de yeni iş değiştirdim başka bir şehire taşındım. Hiç enerjim yok bir şey yapasım yok, kendimi yetersiz hissediyorum vs. Cuma günleri şirket psikoloğuna gidiyorum tükenmişlik sendromuna sahip olduğumu söyledi. Belki sizin de öyledir.
Olabilir hocam çok benzer anlattıklarınız. En çok da enerji ve yetersiz hissiyatı. Tedavisi nedir hocam? Yani sadece konuşmaya mı gidiyorsunuz yoksa ilaç tedavisi mi uygulanıyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı