Kendimi yakışıklı hissetmiyorum diyenlere tavsiyeler

Denildiği gibi boş şeyler bunlardan tabii öz bakımı saymazsak. Bir tarzınızın olduğu vesaire insanların hiç umurunda değil ve asla olmayacak, kişinin dediği gibi kendiniz olmanız çok önemli bir rol oynuyor sweat vesaire giyim tarzı araştırıp boş influencer triplerine gireceğinize diksiyonunuzu, konuşmanızı ve insanlarla olan ilişkilerinizi düzeltin, hatta bunlar bile boş geliyorsa eğer kendinizi bilgilendirmeye, geliştirmeye harcıyabilirsiniz vaktinizi bunun yanında bahsettiğim diğer şeyler beraberinde gelişecektir zaten fakat bunu yaparken sosyal yeteneklerinizi bir kenara atmadan yapın yoksa karşınızdaki kişinin gözünde sıkıcı konumuna düşersiniz kimse konuşmak istemez aynı zamanda xD
 
Denildiği gibi boş şeyler bunlardan tabii öz bakımı saymazsak. Bir tarzınızın olduğu vesaire insanların hiç umurunda değil ve asla olmayacak, kişinin dediği gibi kendiniz olmanız çok önemli bir rol oynuyor sweat vesaire giyim tarzı araştırıp boş influencer triplerine gireceğinize diksiyonunuzu, konuşmanızı ve insanlarla olan ilişkilerinizi düzeltin, hatta bunlar bile boş geliyorsa eğer kendinizi bilgilendirmeye, geliştirmeye harcıyabilirsiniz vaktinizi bunun yanında bahsettiğim diğer şeyler beraberinde gelişecektir zaten fakat bunu yaparken sosyal yeteneklerinizi bir kenara atmadan yapın yoksa karşınızdaki kişinin gözünde sıkıcı konumuna düşersiniz kimse konuşmak istemez aynı zamanda xD.

Bakımlı olmanız veya güzel bir giyminizin olması başkasının umurunda olmaz fakat kendinizin hoşuna gider, son maddede diksyon konusuna değindim, güzel konuşmak en önemli şey.
 
Nerden aldın kanka bu tavsiyeleri sonuncu tavsiyeyi tahmin ediyorum..


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
1. Sweet giyinin: Arkadaşlar sweet giyinmek hem sıcak tuttuğu gibi hem de insana ayrı bir cool görünüş verir, şahsen ben bayılırım sweet giymeyi, kendinize uygun bir sweet giyinin.
Size yakışıyor diye herkese yakışacak gibi bir durum yok, bana da gömlek yakışıyor. 🙂

Bizzat kendim ve değer verdiğim bir arkadaşım ile geliştirdiğimiz, yaptığımız maske o kadar işime yaradı ki birkaç noktasını söylersem problem olmaz sanırım.

İyi bir gözlemci değilseniz bırakın gidin, insanlar sizi tanımak istemiyor tanınmak istiyorlar. Yeni biriyle tanışırken genelde sessiz biri olmak ilgilerini çeker, çekmezse birkaç ortak ilgi alanınızı paylaşırsanız büyük ihtimal aranız oluşmaya başlayacaktır. Arkadaş olarak kalmak istiyorsanız yapmanız gereken bir şey yok, ilerletmek istiyorsanız onun ilgi alanına göre davranmanız gerekiyor.

Kılıf-kıyafetinize, halinize, tavrınıza, sözlerinize, ses tonunuza, mimiklerinize kadar dikkat etmeniz gerekiyor. Biliyorum, hiç kolay değil. Arada herkes hata yapabilir, ben de yaptım. Hatalarınıza takılmayın, devam edin. Grupta veya birlikteyken rezil olacağınız bir hata yaparsanız konusu açıldığında siz de onlarla beraber gülün, daha çabuk unutuluyor. Karşı çıkarsanız emin olun ertesi sene de hatırlayıp güleceklerdir.

Kendinize yeni hobiler bulup bunları geliştirmenin çokça faydasını görürsünüz, ben zaten çizim yapıyordum ekmeğini de yedim zamanında.

Sorunuz olursa cevaplarım. 😉
 

Geri
Yukarı