Kendini en bilgili sanan üyeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumu fazla mı ciddiye alıyoruz sanki? Eğer Şubat'tan sonra okullar açılırsa, üniversiteler açılırsa, buranın da işleyişi eski haline dönecek. O zaman yakındığınız tüm mesaj, beğeni, konu, öneri vs. gibi sorunlar da çözülmüş olacak. Çünkü insanlar Sosyal'e normal bir şekilde girmeye, Sosyal'i normal bir şekilde kullanmaya başlayacak.

Şu an Sosyal ile yatıp kalkan üyeler var. Bu endişe verici. Ben bile Süper Moderatör iken, görevli olduğum saat dışında forumda geçirdiğim süre toplasan 1 - 2 saatti, ki o bile fazla geliyordu. Buranın hayatınızın merkezinde olmasına gerek yok. Burası bir platform, günlük girip biraz vakit geçirilip, birkaç kişiye yardım edeceğimiz bir platform.

Lütfen forumu bilinçli bir şekilde kullanalım.

Herkes en iyisini ister ama bütçe empati yapmak lazım karşıdakinin durumu nedir hangi şartlarda para kazandı ne olmak istiyor ve beklentisi nedir vs.

Benim düşündüğüm konu sahibi. O kişinin anlayıp anlamaması umurumda bile değil. Konuyu açan arkadaş zar zor para biriktirdim diyor. Bir tane üye ise 3-4 tane kronik sorunlu parça öneriyor. O konuya başkaları görmese ve arkadaş bu sistemi alsa parası çöpe gidecek. Bunu onu açıkladığımda ise ters ters cevaplar veriyor. Benim sinir eden durum da bu. Konu sahibini yanlış yönlendirmeleri. Yoksa o kişiyi ikna etme gibi bir amacım yok. Zaten ne desem de ikna olmayacak. Neyse, dediğiniz gibi fazla büyüttüm sanırım. Göz ardı edip geçmek en mantıklısı.

Hocam merakımdan soruyorum, sanırım moderatörsünüz. Benim bugün kaç saat geçirdiğim belli mi? Dediğim gibi, azaltmam lazım sanırım. Merak ettim sayıyı.

Bazıları gerçekten saçma yorumlar yapıyor. Açıklayınca da anlamıyorlar. Sen ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşıdakinin anlayabileceği kadardır.
Hocam merakımdan soruyorum, sanırım moderatörsünüz. Benim bugün kaç saat geçirdiğim belli mi? Dediğim gibi, azaltmam lazım sanırım. Merak ettim sayıyı.
Ben de öğrenebilir miyim oluyorsa?

Kullanıcıların, o gün ne kadar süredir forumda olduğu, günlük mesaj yazma sayıları, beğeni sayıları, günlük ve haftalık çevrimiçi olma süreleri; Moderatör ya da Süper Moderatörler tarafından görüntülenemez.

Kişi kendisinin aynasıdır. Empati olmadan sempati, sevgi olma. Z insanlar size inanmiyorsa kişilik sorunlu olabilirler ama internette her şey var. Arastirmadan bir şeyler almayın. Ben mediatek işlemcili telefon almıyorum. Elimde çok kaldı, evde duruyor süs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…