- Katılım
- 8 Nisan 2020
- Mesajlar
- 3.377
- Çözümler
- 29
Başlıkta adımı görünce koşup geldim.
Hocam merakımdan soruyorum, sanırım moderatörsünüz. Benim bugün kaç saat geçirdiğim belli mi? Dediğim gibi, azaltmam lazım sanırım. Merak ettim sayıyı.Forumu fazla mı ciddiye alıyoruz sanki?Eğer Şubat'tan sonra okullar açılırsa, üniversiteler açılırsa, buranın da işleyişi eski haline dönecek. O zaman yakındığınız tüm mesaj, beğeni, konu, öneri vs. gibi sorunlar da çözülmüş olacak. Çünkü insanlar Sosyal'e normal bir şekilde girmeye, Sosyal'i normal bir şekilde kullanmaya başlayacak.
Şu an Sosyal ile yatıp kalkan üyeler var. Bu endişe verici. Ben bile Süper Moderatör iken, görevli olduğum saat dışında forumda geçirdiğim süre toplasan 1 - 2 saatti, ki o bile fazla geliyordu. Buranın hayatınızın merkezinde olmasına gerek yok. Burası bir platform, günlük girip biraz vakit geçirilip, birkaç kişiye yardım edeceğimiz bir platform.
Lütfen forumu bilinçli bir şekilde kullanalım.![]()
Ben de öğrenebilir miyim oluyorsa?Hocam merakımdan soruyorum, sanırım moderatörsünüz. Benim bugün kaç saat geçirdiğim belli mi? Dediğim gibi, azaltmam lazım sanırım. Merak ettim sayıyı.
Hocam merakımdan soruyorum, sanırım moderatörsünüz. Benim bugün kaç saat geçirdiğim belli mi? Dediğim gibi, azaltmam lazım sanırım. Merak ettim sayıyı.
Tamamdır, teşekkürler cevap için.Kullanıcıların, o gün ne kadar süredir forumda olduğu, günlük mesaj yazma sayıları, beğeni sayıları, günlük ve haftalık çevrimiçi olma süreleri; Moderatör ya da Süper Moderatörler tarafından görüntülenemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.