Kendini en bilgili sanan üyeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buna sadece forumda değil günlük hayatta çok sık rastlarsınız. Çoğu insan tipi böyledir. Kendisinin en iyi şeye sahip olduğunu en bilgili olanın o olduğunu savunur. Bana göre bu tipler kendini ispat etmeye çalışan aşağılık kompleksi olan insanlardır. Zaten aklı başında bir insan bunların konuşurken saçmaladığını boş konuştuğunu rahatlıkla anlayabilen insandır. O yüzden kendinizi yormayın siz elinizden geleni yapmışsınız gerisini sorunu olan arkadaş düşünsün zaten mantık varsa doğru yolu bulacaktır.

Konu sahibinin kalitesiz ürün almasını istemiyoruz ama işte sorun orada :/
Bütçesine göre kalitesiz ürün de alabilir. Örneğin 200 TL'si varsa ve kasa almak istiyorsa Rampage'in nispeten kaliteli ürünleri var. Eğer bütçe varsa ve ona rağmen hala kalitesiz ürün önerilmişse bu bütçe için uygun değil diye yorumunuzu belirtirsiniz, gerekli açıklamaları yaparsınız ve konuyu terk edersiniz. Bu şekilde konu sahibi için daha sağlıklı olur. Eğer konu sahibi kaliteli ürün almak istiyorsa zaten size sebebini soracaktır.

Bazıları harbiden sinir ediyor insanı. Marka değil model karşılaştırın diyorum, adam bana "Sen Intel'in kalitesini bilmezsin velet." diyor.
Raporlayın. Velet hakarettir.

Kızgın olayı ayrıca değinilmesi gereken bir konu. Fikrine katılmıyorum şeklinde kullananlarla küfür şeklinde kullananları ayıracak şekilde yeni bir emoji eklenebilir. Ülkece tartışmayı bilmiyoruz çünkü şimdilik böyle küçük şeylere ihtiyacımız var.

Tartışmak deyince yüksek sesle birbirine bağıran insanlar geliyor aklımıza. Oturup çay içip din, felsefe tartışmak akla geldiğinde bu mevzuları kapatırız.

Bu bahsettiğim insanlara her gün 2-3 kere rast geliyorum. Örneğin bir kişi, Power Boost kasa ve kronik sorunlu bir SSD öneriyor ve doğal olarak kızgın atıyorum. Daha sonra atar gider yapıp hâla hatasını kabul etmiyor. Kanıtlarla anlatıyorum, geçiştiriyor. Cidden ekrana kafa atasım geliyor. Bir de konu açıp, yardım edene bir şey öğretmeye çalışanlar var. Bir işlemcinin darboğaz yapmayacağını söyleyip, videolar ile destekliyorum. Konuyu açıp yardım isteyen kişi bana ters yapıyor. Bu konuyu açmadan önce ise kötü sistem öneren birine kızgın attığım için "derdin ne?" dedi. Ben de doğal olarak cevap verdim ve gereksiz mesajdan ceza aldım. Artık cidden sıkıldım. Göz ardı et et bitmiyorlar. Çıldırasım geliyor. Bir de üstüne ceza yiyorum. Biraz içimi dökmek için açtım bu konuyu. Neyse, umarım bir daha böyle tiplere denk gelmem. İyi forumlar dilerim.

Sen o RTX ve 144 Hz monitör istiyorum diye bir konudaydın adam Unlost Eco X atmıştı sen de kızgın atmıştın, o da senin ismini yazıp "hayırdır kardeşim sorunlu musun?"a benzer bir mesaj atmıştın değil mi?

Konu sahibine ne kadar olsun kötü ürün almayıp daha iyi ve kaliteli bir ürün alması için yardımda bulunmak istesek her zaman boş oluyor. Kendi bildiğini okumaya devam ediyor buna da diyecek bir şey bulamayız tabii ki en iyisi göz ardı edip konuyu terk etmek ancak o da çözüm değil biri bitiyor diğeri çıkıveriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı