Kendini hissetmemek

Hocam bu yazın başladı. Mesela yolda yürüyorum veya arkadaşlarla dolaşıyorum ya da spor salonuna gittiğimde kendimi hissetmiyorum. Bilincim yerine değil gibi sanki başkası yönetiyor beni başım dönüyor anı yaşayamıyorum. Birkaç gün önce okula gittiğimde son saat fark ettim bugün ne yaptım diye. Ne yaptığımı biliyorum iradem yerinde ama bilinç yerinde değil. Başkası yönetiyor bende izliyorum gibi. Bu yaz günde en az 15 saat PC'de vakit geçirmiştim o zaman başladı ondan mı acaba bilmiyorum.

Gözüm görüyor irade yerinde ama sanki başkası benim irademi kullanıyor ben de farkında değilim.

Hani bazen olur ya kendinizi hissetmezsiniz 10-15 saniye. Ben onu 5 aydır yaşıyorum. Anlatılmaz yaşanır yani.
Selam dostum psikolojik olduğunu düşünüyorum. Örneğin bende nefes daralması vardı aklıma geldikçe ölecek gibi nefesim daralıyordu mahvoluyordum. Zamanla takmamaya çalıştım ve sorun geçti. Sende bu düşünceyi sürekli her aklına geldiğinde anında geçiştirmeye çalış başka bir şey düşün benden tavsiye. Zamanla geçecektir.

Selam dostum psikolojik olduğunu düşünüyorum. Örneğin bende nefes daralması vardı aklıma geldikçe ölecek gibi nefesim daralıyordu mahvoluyordum. Zamanla takmamaya çalıştım ve sorun geçti. Sende bu düşünceyi sürekli her aklına geldiğinde anında geçiştirmeye çalış başka bir şey düşün benden tavsiye. Zamanla geçecektir.
Hocam durum öyle değil, kendinizi dışardan bir insan gibi kontrol ediyormuşsunuz gibi düşünün. Bu düşünce değil yaşam içinde olan bir şey maalesef. İnternette biraz araştırdım baya kişi yaşıyormuş sanırsam.

Selam dostum psikolojik olduğunu düşünüyorum. Örneğin bende nefes daralması vardı aklıma geldikçe ölecek gibi nefesim daralıyordu mahvoluyordum. Zamanla takmamaya çalıştım ve sorun geçti. Sende bu düşünceyi sürekli her aklına geldiğinde anında geçiştirmeye çalış başka bir şey düşün benden tavsiye.

Kanka yazdığım gibi zaten. Okula ne zaman gittim ne zaman bitti haberim olmuyor şu an da öyle mesela. Unutsam da unutmasam da aynı hep. Düşünmezsem tabiri caizse hayatsız olursun. Unutmaya çalışıyorum unutuyorum aynı zamanda da neler yaptığımı da unutuyorum. He bu arada bir sıkıntım daha var. Mesela oyun oynuroum. Su alayim diyorum kendi kendime 2 saniye sonra ayağa kalktığımda ne yapacağımı unutuyorum 30dk sonra aklıma geliyor.

Hocam durum öyle değil, kendinizi dışardan bir insan gibi kontrol ediyormuşsunuz gibi düşünün. Bu düşünce değil yaşam içinde olan bir şey maalesef. İnternette biraz araştırdım baya kişi yaşıyormuş sanırsam.
Dediğin şeyi de biliyorum kardeşim. Sen kafaya çok takıp araştırdığın için oluyor bu. Heyecan verici aktivitelere girsen sana faydalı olur aslında.

Kanka yazdığım gibi zaten. Okula ne zaman gittim ne zaman bitti haberim olmuyor şu an da öyle mesela. Unutsam da unutmasam da aynı hep. Düşünmezsem tabiri caizse hayatsız olursun. Unutmaya çalışıyorum unutuyorum aynı zamanda da neler yaptığımı da unutuyorum. He bu arada bir sıkıntım daha var. Mesela oyun oynuroum. Su alayim diyorum kendi kendime 2 saniye sonra ayağa kalktığımda ne yapacağımı unutuyorum 30dk sonra aklıma geliyor.
Dostum saçma gelicek ama senin yaşadığın sorun nedense bana sorun değil de ödül gibi geliyor. Keşke hayatım hiç bir şey anlamadan, su gibi akıp geçse diye düşünüyorum.

Dediğin şeyi de biliyorum kardeşim. Sen kafaya çok takıp araştırdığın için oluyor bu. Heyecan verici aktivitelere girsen sana faydalı olur aslında.
Hocam gerçekten takma gibi bir durum yok anlamadınız sanırsam.
Dostum saçma gelicek ama senin yaşadığın sorun nedense bana sorun değil de ödül gibi geliyor. Keşke hayatım hiç bir şey anlamadan, su gibi akıp geçse diye düşünüyorum.
Maalesef hocam öyle bir şey değil. Bu psikolojik bir durum. Keşke normal eskisi gibi hissedebilsem normal hayatı.

Hocam gerçekten takma gibi bir durum yok anlamadınız sanırsam.

Maalesef hocam öyle bir şey değil. Bu psikolojik bir durum. Keşke normal eskisi gibi hissedebilsem normal hayatı.
Dostum durumu anladım ama bu sıkıntının bir aklı sürekli meşgul eden bir takıntı olduğunu iddia ediyorum onu vurgulamak istedim. :)

Dostum durumu anladım ama bu sıkıntının bir aklı sürekli meşgul eden bir takıntı olduğunu iddia ediyorum onu vurgulamak istedim. :)

Kanka aklım keşke yerinde olsa da durumu kafaya taksam.

Kanka anlatamadım ben herhalde. Hem düşünemiyorum hem anı yaşayamıyorum ne de aklıma bir şey takabiliyorum. Sende de olmuştur bazen birkaç saniyeliğine boşluğa düşüyorsunuz. Hep öyle bende bilinç yok.

Bir şey biliyorsanız yazın lütfen kurtulayim şu durumdan.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı