Kendinizi fiziksel olarak nasıl savunuyorsunuz?

Fiziksel bir şeye hiçbir zaman ihtiyaç duymadım genelde konuşarak, ama karşısı laftan anlamıyor ise bir iki sopayla ağzına vurmak gerekebiliyor.
Ben Okulda olursam direkt ince noktalardan tahrik ederek üstlerine gidiyorum, Zaten o kişi senin üzerine geliyorsa illa bir zaafı vardır. Tahrik ettikten sonra da açıyorum kollarımı :D, vuruyor 2 tane tak Tutanak, disiplin vs.

Bıçak ve çakı taşımak suç diye biliyorum.

Öyle bir şey yok. Bağcılar gibi bir ilçenin sorunlu bir mahallesine gittiğin zaman çoğu ayarı kaymış kafası bi dünya kekomanyanın üzerinde türlü türlü alet var, tornavidasından tut, delikli bıçağına kadar... Bulundurmak değil de özellikle kötü niyet amacıyla kullanıldığı zaman suç oluyor diye biliyorum.

Her zaman yanımda FN 5.7 USG .45 ACP tabancamı tam otomatik olarak yanımda bulundururum (!) 😄. Şaka bir yana, ne yanımda çakı, ne de bıçak türevi vs gibi bir kesici alet bulundururum. Çok zorunda kalmadığım sürece de kavgadan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırım. Ayrıca, en nefret ettiğim fiziksel tepki şekillerinden de birisidir. Bu kavga denilen olaya da; ortada genelde namus, kan davası vb gibi ciddi derecede olmayan bir sorun(lar) varsa bunları iletişim yoluyla halledemeyen seviyesiz kişilerin başvuracağı son yol şeklinde bakıyorum.

Son düzenleme:
Öyle bir şey yok. Bağcılar gibi bir ilçenin sorunlu bir mahallesine gittiğin zaman çoğu ayarı kaymış kafası bi dünya kekomanyada türlü türlü alet vardır, tornavidasından tut, delikli bıçağına kadar... Bulundurmak değil de özellikle kötü niyet amacıyla kullanıldığı zaman suç oluyor diye biliyorum.

Her zaman yanımda FN 5.7 USG .45 ACP tabancamı tam otomatik olarak yanımda bulundururum (!) 😄. Şaka bir yana, ne yanımda çakı, ne de bıçak türevi vs gibi bir kesici alet bulundururum. Çok zorunda kalmadığım sürece de kavgadan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırım. Ayrıca, en nefret ettiğim fiziksel tepki şekillerinden birisidir. Bu kavga denilen olaya da; ortada genelde namus, kan davası vb gibi ciddi derecede olmayan bir sorun(lar) varsa bunları iletişim yoluyla halledemeyen seviyesiz kişilerin başvuracağı son yol şeklinde bakıyorum.
Bizim mahallede 7 yaşında bebeler de bile bıçak görüyorum 🤣 Kendi mahallenizden geçerken 7 yaşında bir çocuğun elinde bıçakla arkanızdan "Mahallemizi terk et lan!" diye bağırması nasıl bir duygu bilir misiniz :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı