RaZe.
Centipat
Forumda ne kadar çok IP man, john wick ve rocky varmış.
Biraz daha didiklersek ruhsatsız silah sahibi arkadaşlar da çıkabilir, şaşırmam
Forumda ne kadar çok IP man, john wick ve rocky varmış.
Forumda ne kadar çok IP Man, John Wick, Yuri Boyka ve Rocky varmış.
Biraz daha didiklersek ruhsatsız silah sahibi arkadaşlar da çıkabilir, şaşırmam.
 17 yaşındayım 18 olayım airsoft ile gezeceğim. Kavga mı çıktı sık 3 4 tane kaçar gider.
 17 yaşındayım 18 olayım airsoft ile gezeceğim. Kavga mı çıktı sık 3 4 tane kaçar gider.Mesela biri ile hiç beklemediğiniz anda kavga çıksa yanınızda bıçak veya çakı bulunur mu yoksa direkt yumruklar mı konuşur?
Ben de aynıyım, airsoft silahlarına ilgim var. Üniversiteye geçeyim almak istiyorum. Ama airsoft silahları o kadar caydırıcı olabilir mi ki?Kavgaya girmeyerek17 yaşındayım 18 olayım airsoft ile gezeceğim. Kavga mı çıktı sık 3 4 tane kaçar gider.
Ben Okulda olursam direkt ince noktalardan tahrik ederek üstlerine gidiyorum, Zaten o kişi senin üzerine geliyorsa illa bir zaafı vardır. Tahrik ettikten sonra da açıyorum kollarımıFiziksel bir şeye hiçbir zaman ihtiyaç duymadım genelde konuşarak, ama karşısı laftan anlamıyor ise bir iki sopayla ağzına vurmak gerekebiliyor.
Bıçak ve çakı taşımak suç diye biliyorum.
 . Şaka bir yana, ne yanımda çakı, ne de bıçak türevi vs gibi bir kesici alet bulundururum. Çok zorunda kalmadığım sürece de kavgadan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırım. Ayrıca, en nefret ettiğim fiziksel tepki şekillerinden de birisidir. Bu kavga denilen olaya da; ortada genelde namus, kan davası vb gibi ciddi derecede olmayan bir sorun(lar) varsa bunları iletişim yoluyla halledemeyen seviyesiz kişilerin başvuracağı son yol şeklinde bakıyorum.
. Şaka bir yana, ne yanımda çakı, ne de bıçak türevi vs gibi bir kesici alet bulundururum. Çok zorunda kalmadığım sürece de kavgadan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırım. Ayrıca, en nefret ettiğim fiziksel tepki şekillerinden de birisidir. Bu kavga denilen olaya da; ortada genelde namus, kan davası vb gibi ciddi derecede olmayan bir sorun(lar) varsa bunları iletişim yoluyla halledemeyen seviyesiz kişilerin başvuracağı son yol şeklinde bakıyorum.Bizim mahallede 7 yaşında bebeler de bile bıçak görüyorumÖyle bir şey yok. Bağcılar gibi bir ilçenin sorunlu bir mahallesine gittiğin zaman çoğu ayarı kaymış kafası bi dünya kekomanyada türlü türlü alet vardır, tornavidasından tut, delikli bıçağına kadar... Bulundurmak değil de özellikle kötü niyet amacıyla kullanıldığı zaman suç oluyor diye biliyorum.
Her zaman yanımda FN 5.7 USG .45 ACP tabancamı tam otomatik olarak yanımda bulundururum (!). Şaka bir yana, ne yanımda çakı, ne de bıçak türevi vs gibi bir kesici alet bulundururum. Çok zorunda kalmadığım sürece de kavgadan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırım. Ayrıca, en nefret ettiğim fiziksel tepki şekillerinden birisidir. Bu kavga denilen olaya da; ortada genelde namus, kan davası vb gibi ciddi derecede olmayan bir sorun(lar) varsa bunları iletişim yoluyla halledemeyen seviyesiz kişilerin başvuracağı son yol şeklinde bakıyorum.
 Kendi mahallenizden geçerken 7 yaşında bir çocuğun elinde bıçakla arkanızdan "Mahallemizi terk et lan!" diye bağırması nasıl bir duygu bilir misiniz
 Kendi mahallenizden geçerken 7 yaşında bir çocuğun elinde bıçakla arkanızdan "Mahallemizi terk et lan!" diye bağırması nasıl bir duygu bilir misiniz Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.