Kendinizi hiç ölüme yaklaşmış hissettiniz mi?

Bir sabah uynadığımda kalbimde çok şiddetli bir ağrı vardı sonra kendimi yatağımın üstüne bıraktım birkaç saat sonra uyandım. Yatağın üstüne kendimi bırakırken "aha gittik" diye içimden geçirdim.
 
Bir keresinde sabah yataktan kalktığımda daha doğrusu kalkamadım :D Felç gibi bişey oldum ne konuşabildim ne de hareket edebildim sadece 3 saniye sürdü.
 
Küçükken İzmir'deki gölcük'te piknik yapıyordum. İp çekmece oynarken bıraktılar arkadaki kuyuya düştüm. Bataklık dibi. Babam son anda suyun içimden kolumu tutmuş ben hatırlamıyorum.
 
5 yaşımdaydım sanırım kaşarlı tost yiyordum. Boğazıma kaçtı bağıramadım, nefes alamadım. Annem ve babam da mutfaktaydı o sırada bende oturma odasında. En sonun da çay içtim öyle kurtuldum, nefes alabildigim anda deliler gibi bağırıp, ağladım.
 
Beden dersinde engelli atlama sınavı vardı, atlarken düştüm ama dik direk nefesim kesildi öyle düştüm yere. Bayılmadan son anda kurtuldum sanki öbür dünyayı gördüm geri geldim.
 
Yemek yerken boğuluyordum. Sırtıma vurulup kurtarılmıştım. Soluk borumu kapadı. Birkaç saniyeyle kurtuldum. Berbat bir his. Büyük lokma yemeyin.
 
Bir keresinde gece uyurken uyanmıştım. Sanki biri kalbimi oklavayla düzleştiriyordu. Uyuşmuş gibiydi. O an dedim ki aha gittik. Sonra düzeldi ben de yattım.
 

Geri
Yukarı