Kendisini Steam moderatörü olarak tanıtan kişi Steam hesabından çıkış yapılmasını istiyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sahte hocam rapor ediyor burada ban atmıyor içiniz rahat olsun arkadaşınıza engellemesini söyleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

*Random atmışım gibi davranın*. Bunlar 2015'de arkadaşlarımıza şaka yaptığımız şeylerdi chrome eklentisi hatta VAC joke vardı bi arkadaş gezmeye gitti diye takımı bozmuştu şakasına kurduk profile girince bende VAC banı yediği gözüküyordu SS atmıştım çocuk ailesini bırakıp eve gelmişti...

Arkadaşıma Steam moderatörü olduğunu söyleyen biri yazdı. Arkadaşımı birinin yanlışlıkla raporladığını söylüyor ve hesabından çıkmasını istiyor. DC'den video atmış arkadaşımı banlıyor gibi video atmış bir de. Diyorum tezgaha geleceksin diye anlamıyor. Buraya konu açtım, böyle bir dolandırıcıkla karşılaşan oldu mu?
Daha önce bana da böyle biri yazdı, Steam'a sordum bizle alakası yok engelle geç dediler. Arkadaşının Discord profilinde Steam hesabı bağlı gözüküyordur, o sayede hesabını bulmuştur. Zaten sahte bir tehdit engelleyin geçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı