Kepçe kulak ameliyatı olmak için ne gerek?

Daha fazla  
Arkadaşlar da dalga geçiyor ben de ameliyat olmak istiyorum. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Yakın zamanda ameliyat olup fiyatını bilen varsa söylerse cok sevinirim.

Bence takma konuşma bir süre sonra susarlar.

Ben olmadım fakat bayağı bir kabarık fatura çıkar özellikle özel hastanelerde.
Hocam kulaklık takınca arkadaşlarım tarafından takdir topluyorum yakışıklılık anlamında ama kulaklar sıkıntı benim içinde sorun.

Bence takma konuşma bir süre sonra susarlar.

Ben olmadım fakat bayağı bir kabarık fatura çıkar özellikle özel hastanelerde.
Kabarık derken bir tahmininiz var mı?

Hocam kulaklık takınca arkadaşlarım tarafından takdir topluyorum yakışıklılık anlamında ama kulaklar sıkıntı benim içinde sorun.

Kabarık derken bir tahmininiz var mı?

Kaş tıp merkezinin verdiği bilgiye göre 2022 yılında 4500 TL'dne başlamakta şu an düz 7000'den başlamaktadır tahminen.

devlette 18 yaş altı iseniz ücretsiz ben 17 yaşımda oldum, ameliyattan bahsedeyim biraz.
ameliyat yaklaşık 2-3 saat sürüyor lokal ya da genel anestezi şeklinde oluyor ben genel anestezi ile oldum lokal biraz sıkıntı tüm sesleri duyabiliyormuşuz eğer rahatsız olursanız genel anestezi isteyin. 1 gece hastanede yattım boynum çok feci ağrıyordu aşırı tutulmuştu ve başımı full sarmışlardı, kulaklarımı hissetmiyordum ama çok tuhaf sanki bıçak batıyor gibi bi his vardı devamlı ağrı kesici vuruyorlar o biraz sizi rahatlatıyor, gece biraz zor uyudum boynumu asla çeviremiyordum normalde bu kadar tutulması normal mi bilemedim.
sabah doktor geldi bandajimi açıp pansuman yaptı ve gazlı bez koyup tenisçi bandajı ile sabitledi her sabah pansuman yapıp aynı şekilde tenisçi bandajı ile sıkmam gerekiyormus kulaklarıma gazlı bez de koyuyordum, normalde o sardıkları bandaj 7 gün boyunca kalıyordu ama benim doktor böyle yapmak istedi herhalde🤔
bir de krem vermişti onu sürüp işlemleri uyguluyodum 7 gün boyunca her sabah yaptım bunu yaparken biraz canınız yanabiliyor kulağınızı her ne kadar hissetmeseniz de korkunç bi hissiyatı var ama korkulacak kadar değil.
7 günün sonunda pansuman yapmayı bıraktım sadece bandaj takıyordum bi 3 5 gün daha gündüzleri de taktım sonra sadece geceleri taktım.
normalde 1 ay boyunca geceleri takın diyorlar ama kulaklarımı hiç hissetmiyordum ben 2 2 buçuk ay boyunca taktım kulağım yatarken katlanır diye, bir de üstüne asla yatamıyorsunuz ben şu an 6. ayımı doldurdum kulaklarım normale döndü ama sağ kulağımda hâlâ bi sertlik var kıkırdak büzüşmesi oluştu doktorun azizliğine uğradım sanırım gün geçtikçe biraz daha iyileşiyor ama sanırım ear cuff ile gizleyeceğim tam o kıkırdak kısmını sizin başınıza gelmeyebilir ama yine de aklınızda bulunsun. ear cuff tarzı bi küpe ile gizleyebilirsiniz.
sonuç olarak memnunum aslında ilk 1 ay biraz sıkıntılı acaba olmasa mıydım diye bi düşündürüyor ama tekrar olsa yine yapardım çünkü çok rahatlamış hissediyorsunuz özgüveniniz artıyor ama yazın olmanızı tavsiye etmem terlemek çok sıkıntı yaratabilir daha acılı bir süreç olur eylül ekim gibi olabilirsiniz ben aralıkta oldum geçen sene.
banyo sorununa gelecek olursak 3 hafta sonra falan olmuştum ben sanırım bazi siteler ertesi gün banyo yapabilirsiniz falan diyorlar ama imkansız bence zaten acı çekiyorsunuz 2 3 hafta sonra ideali.
başka sorunuz varsa sorabilirsiniz aklıma gelenleri anlattım.

Devlette 18 yaş altı iseniz ücretsiz ben 17 yaşımda oldum, ameliyattan bahsedeyim biraz.
Ameliyat yaklaşık 2-3 saat sürüyor lokal ya da genel anestezi şeklinde oluyor ben genel anestezi ile oldum lokal biraz sıkıntı tüm sesleri duyabiliyormuşuz eğer rahatsız olursanız genel anestezi isteyin. 1 gece hastanede yattım boynum çok feci ağrıyordu aşırı tutulmuştu ve başımı Full sarmışlardı, kulaklarımı hissetmiyordum ama çok tuhaf sanki bıçak batıyor gibi bir his vardı devamlı ağrı kesici vuruyorlar o biraz sizi rahatlatıyor, gece biraz zor uyudum boynumu asla çeviremiyordum normalde bu kadar tutulması normal mi bilemedim.
Sabah doktor geldi bandajimi açıp pansuman yaptı ve gazlı bez koyup tenisçi bandajı ile sabitledi her sabah pansuman yapıp aynı şekilde tenisçi bandajı ile sıkmam gerekiyormus kulaklarıma gazlı bez de koyuyordum, normalde o sardıkları bandaj 7 gün boyunca kalıyordu ama benim doktor böyle yapmak istedi herhalde🤔
Bir de krem vermişti onu sürüp işlemleri uyguluyordum 7 gün boyunca her sabah yaptım bunu yaparken biraz canınız yanabiliyor kulağınızı her ne kadar hissetmeseniz de korkunç bir hissiyatı var ama korkulacak kadar değil.
7 günün sonunda pansuman yapmayı bıraktım sadece bandaj takıyordum bir 3 5 gün daha gündüzleri de taktım sonra sadece geceleri taktım.
Normalde 1 ay boyunca geceleri takın diyorlar ama kulaklarımı hiç hissetmiyordum ben 2 2 buçuk ay boyunca taktım kulağım yatarken katlanır diye, bir de üstüne asla yatamıyorsunuz ben şu an 6. ayımı doldurdum kulaklarım normale döndü ama sağ kulağımda hâlâ bir sertlik var kıkırdak büzüşmesi oluştu doktorun azizliğine uğradım sanırım gün geçtikçe biraz daha iyileşiyor ama sanırım ear cuff ile gizleyeceğim tam o kıkırdak kısmını sizin başınıza gelmeyebilir ama yine de aklınızda bulunsun. Ear cuff tarzı bir küpe ile gizleyebilirsiniz.
Sonuç olarak memnunum aslında ilk 1 ay biraz sıkıntılı acaba olmasa mıydım diye bir düşündürüyor ama tekrar olsa yine yapardım çünkü çok rahatlamış hissediyorsunuz özgüveniniz artıyor ama yazın olmanızı tavsiye etmem terlemek çok sıkıntı yaratabilir daha acılı bir süreç olur eylül Ekim gibi olabilirsiniz ben aralıkta oldum geçen sene.
Banyo sorununa gelecek olursak 3 hafta sonra falan olmuştum ben sanırım bazi siteler ertesi gün banyo yapabilirsiniz falan diyorlar ama imkansız bence zaten acı çekiyorsunuz 2 3 hafta sonra ideali.
Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz aklıma gelenleri anlattım.

devlette 18 yaş altı iseniz ücretsiz ben 17 yaşımda oldum, ameliyattan bahsedeyim biraz.
ameliyat yaklaşık 2-3 saat sürüyor lokal ya da genel anestezi şeklinde oluyor ben genel anestezi ile oldum lokal biraz sıkıntı tüm sesleri duyabiliyormuşuz eğer rahatsız olursanız genel anestezi isteyin. 1 gece hastanede yattım boynum çok feci ağrıyordu aşırı tutulmuştu ve başımı full sarmışlardı, kulaklarımı hissetmiyordum ama çok tuhaf sanki bıçak batıyor gibi bi his vardı devamlı ağrı kesici vuruyorlar o biraz sizi rahatlatıyor, gece biraz zor uyudum boynumu asla çeviremiyordum normalde bu kadar tutulması normal mi bilemedim.
sabah doktor geldi bandajimi açıp pansuman yaptı ve gazlı bez koyup tenisçi bandajı ile sabitledi her sabah pansuman yapıp aynı şekilde tenisçi bandajı ile sıkmam gerekiyormus kulaklarıma gazlı bez de koyuyordum, normalde o sardıkları bandaj 7 gün boyunca kalıyordu ama benim doktor böyle yapmak istedi herhalde🤔
bir de krem vermişti onu sürüp işlemleri uyguluyodum 7 gün boyunca her sabah yaptım bunu yaparken biraz canınız yanabiliyor kulağınızı her ne kadar hissetmeseniz de korkunç bi hissiyatı var ama korkulacak kadar değil.
7 günün sonunda pansuman yapmayı bıraktım sadece bandaj takıyordum bi 3 5 gün daha gündüzleri de taktım sonra sadece geceleri taktım.
normalde 1 ay boyunca geceleri takın diyorlar ama kulaklarımı hiç hissetmiyordum ben 2 2 buçuk ay boyunca taktım kulağım yatarken katlanır diye, bir de üstüne asla yatamıyorsunuz ben şu an 6. ayımı doldurdum kulaklarım normale döndü ama sağ kulağımda hâlâ bi sertlik var kıkırdak büzüşmesi oluştu doktorun azizliğine uğradım sanırım gün geçtikçe biraz daha iyileşiyor ama sanırım ear cuff ile gizleyeceğim tam o kıkırdak kısmını sizin başınıza gelmeyebilir ama yine de aklınızda bulunsun. ear cuff tarzı bi küpe ile gizleyebilirsiniz.
sonuç olarak memnunum aslında ilk 1 ay biraz sıkıntılı acaba olmasa mıydım diye bi düşündürüyor ama tekrar olsa yine yapardım çünkü çok rahatlamış hissediyorsunuz özgüveniniz artıyor ama yazın olmanızı tavsiye etmem terlemek çok sıkıntı yaratabilir daha acılı bir süreç olur eylül ekim gibi olabilirsiniz ben aralıkta oldum geçen sene.
banyo sorununa gelecek olursak 3 hafta sonra falan olmuştum ben sanırım bazi siteler ertesi gün banyo yapabilirsiniz falan diyorlar ama imkansız bence zaten acı çekiyorsunuz 2 3 hafta sonra ideali.
başka sorunuz varsa sorabilirsiniz aklıma gelenleri anlattım.
Ben yıllardır zorbalandım bu şekilde o yüzden en hızlı şekilde olmak istedim. Bu ameliyattan sonra bir kulak düzgün bir kulak kötü gibi bir durum oldu mu?

Ben yıllardır zorbalandım bu şekilde o yüzden en hızlı şekilde olmak istedim. Bu ameliyattan sonra bir kulak düzgün bir kulak kötü gibi bir durum oldu mu?
bi kulağım çok normal görünüyor ama sanırım ameliyat sonrası sararken diğer kulağımda biraz büzüşme gibi bi sey olmuş biraz değişik duruyor ama çok goze batmiyor önden çok normal duruyor ve ben küçük şehirde yaptırdım doktor hakkında hiçbir bilgim yoktu biraz riske attım yani ama başka şansım da yoktu başka bi şehirde uğraşmak istemedim büyük şehirde devlette yaptirabilirsen doktorun eli daha iyi olabilir, kontrole gittiğimde doktor da büzüşme olmuş biraz kendini salar ama tamamen normale dönmez nadir de olsa başımıza gelebiliyor demişti.
ben de bi iç dikiş bir de dış dikiş oldu kulağımın dışındaki 1 ay sonra falan döküldü ama iç kısımda deride dikişler var dokununca hissedebiliyorum biraz kabarık duruyor o erir eriyen dikiş dedi doktor ama bilmiyorum göreceğiz.

Ben yıllardır zorbalandım bu şekilde o yüzden en hızlı şekilde olmak istedim. Bu ameliyattan sonra bir kulak düzgün bir kulak kötü gibi bi

zorbalik gibi bi durum yaşadıysan yaptirmani öneririm korkulacak bir durum yok bir de doktor iyiyse.
biraz acı çekersin ama kısa sürüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı