Sülfat içeriyor mu?İyidir hocam.
Old Spice ve sandal ağacı, limonlu, naneli, hepsi çok iyidir hocam.
Sülfat içeriyor mu?İyidir hocam.
Old Spice ve sandal ağacı, limonlu, naneli, hepsi çok iyidir hocam.
Sülfatsız istiyorsanız Yves Rocher ürünlerine bakabilirsiniz.Sülfat içeriyor mu?
Bilgim yok hocam.Sülfat içeriyor mu?
Elidor kullanıyorum, saçlarımı onunla yıkadığımda çok geçmeden kaşıntı başlıyor. Kaliteli şampuan önerisi var mı? Kepek ve yağlanmaya karşı olsun.
Bana hepsi bir arada lazım arkadaşlar. Kepek, yağ, sülfatsız vesaire.Sülfatsız istiyorsanız Yves Rocher ürünlerine bakabilirsiniz.
Evet bu marka. Saçına en uygun modeli araştırıp alabilirsin. Kaliteli şampuan demişsin maalesef bu fiyatlardan başlıyor iyi ürünler.Eki Görüntüle 2365773Pahalıymış. Bu mu?
Saçıma en uygun modeli nasıl anlayacağım?Evet bu marka. Saçına en uygun modeli araştırıp alabilirsin. Kaliteli şampuan demişsin maalesef bu fiyatlardan başlıyor iyi ürünler.
Saç tipinden tipine değişiyor sanıırm.Head & Shoulders Clinical Strength dışında benim kepek sorunumu çözebilen şampuan olmadı. Vichy aldım o bile daha pahalı olmasına rağmen onun kadar iyi değil.
Ancak agresif şampuanlar bunlar işte, çok kullanmamak gerekiyor. Selenyum sülfat barındırıyorlar, zaten kepeğe iyi gelen de o.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.