Kepeklerimden nasıl kurtulurum?

xi4l_official

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yıllardır kafamdaki kepek sorunları ile uğraşıyorum. Bir ara bayağı gitmişti kendiliğinden ancak bu aralar tekrar başladı çok ağır derecede kepek var. Ne yapsam geçer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi taktiğimi söyleyeyim, saçım genelde çok yağlıdır ve kepek oluyor.

Duş/banyo yaparken ılık/sıcak senin tercihine kalmış su ile kafanı yıkadıktan sonra en sonda soğuk suyla kafanı yıka. Ben böyle yapıyorum geçiyor, şampuan olarak Head&Shoulders.

Market şampuanlarını kullanmayın, eczaneden alın.
Bütçen yeterse arkadaşın önerdiği çok iyi bir kepek şampuanıdır. Prp ve mezoterapiye gittiğim saç ekimi uzmanı iki kişi de bunu önermişti.

Sürekli duş alma sebum dengesini bozarsın haftada max 3 kez saçını yıka.

Market şampuanlarını kullanmayın, eczaneden alın.

En yakın zamanda sipariş edip kullanmaya başlayacağım.

Kendi taktiğimi söyleyeyim, saçım genelde çok yağlıdır ve kepek oluyor.

Duş/banyo yaparken ılık/sıcak senin tercihine kalmış su ile kafanı yıkadıktan sonra en sonda soğuk suyla kafanı yıka. Ben böyle yapıyorum geçiyor, şampuan olarak head&shoulders.

Genellikle böyle yapyorum evet işe yarıyor ama atıyorum sabah duş alayım akşamında yine kepekler başlıyor.

Merhaba, yıllardır kafamdaki kepek sorunları ile uğraşıyorum. Bir ara bayağı gitmişti kendiliğinden ancak bu aralar tekrar başladı çok ağır derecede kepek var. Ne yapsam geçer?

Öncelikle doktora git seboreik dermatit varsa ömür boyu bunu çekeceksin. Bu hastalık sende varsa doktor sana krem ve şampuan verecek fakat bunlar birkaç ay sonra işe yaramayacak. Bir şampuanı hep kullanma arada değiştir çünkü hastalık bağışıklık kazanacak. Sana herkes bir şey önerecek ama hiçbiri çözüm olmayacak sen her türlü doktora git umarım egzama yoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı