Sert ve kepekli saç için şampuan önerisi

Hocam attığınız şampuan hem kepek hem yumusatma onarma için mi?

Kuru ve kabarık saçlar için onarma için. Kepek var mı bilmiyorum. Diğer market şampuanlarının içinde bir ton kimyasal var ama bu şampuanlarda yok. Kepek şampuanla değil daha çok şampuanla ve genetikle alakalı bir durum. Ama yine de azaltacağını düşünüyorum.

Hocam Allah'tan ucuz demişim.

Kuru ve kabarık saçlar için onarma için. Kepek var mı bilmiyorum. Diğer market şampuanlarının içinde bir ton kimyasal var ama bu şampuanlarda yok. Kepek şampuanla değil daha çok şampuanla ve genetikle alakalı bir durum. Ama yine de azaltacağını düşünüyorum.

Hocam saç kremi öneriniz var mı ucuz.

Hocam saç kremi öneriniz var mı ucuz.

Kızların bir numaralı gözdesi bu saç kremidir. Saçları yumuşacık yapıyor diye biliyorum. Nereden biliyorsun diye sorma 😅

Kızların bir numaralı gözdesi bu saç kre midir? Saçları yumuşacık yapıyor diye biliyorum. Nereden biliyorsun diye sorma
Kızların bir numaralı gözdesi bu saç kre midir? Saçları yumuşacık yapıyor diye biliyorum. Nereden biliyorsun diye sorma 😅

Hocam şampuan ile bunu haftanın hangi günlerinde kullanmam lazım ayrı ayrı mı ikisi aynı anda mı haftada kaç kere.
Hocam şampuan ile bunu haftanın hangi günlerinde kullanmam lazım ayrı ayrı mı ikisi aynı anda mı haftada kaç kere.

Kızların bir numaralı gözdesi bu saç kre midir? Saçları yumuşacık yapıyor diye biliyorum. Nereden biliyorsun diye sorma 😅

Hocam haftada hangi günler kullanacağım şampuanı ve saç kremini.

Son düzenleme:

Hocam haftada hangi günler kullanacağım şampuanı ve saç kremini.

Şampuanı normal duş alışınızda kullanın, iki günde bir duş idealdir. Saç kremini ise Trendyol'da alacağınız satıcıya sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı