Kepekli saç problemi nasıl çözülür?

Jigsawgts

Centipat
Daha fazla  
Saçlarımda çok fazla kepek sorunu var. Örnek vermek gerekirse, duş aldıktan yaklaşık 2 saat sonra kafa derim hemen kabuk tutuyor. Egzama olduğu kesin, ama doktorlar krem verip gönderiyorlar. Bu sorunun kalıcı bir çözümü yok mu? Hangi şampuanı veya saç kremini kullanırsam kullanayım geçmiyor. Çözüm hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Saçlarımda çok fazla kepek sorunu var. Örnek vermek gerekirse, duş aldıktan yaklaşık 2 saat sonra kafa derim hemen kabuk tutuyor. Egzama olduğu kesin, ama doktorlar krem verip gönderiyorlar. Bu sorunun kalıcı bir çözümü yok mu? Hangi şampuanı veya saç kremini kullanırsam kullanayım geçmiyor. Çözüm hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Kafanı iyi duruluyormusun bende o sebepten dolayı çıktı ama iyi duruladıkça ve 2-3 kere değilde bir kere şampuanlayıp yedirince saç sağlığım dahada arttı

Doktorların verdiği kremlerin işe yaraması lazım hocam.

Bende de var demişlerdi. Katran ardıç sabunu kullanmıştım. Bir nebze iyi geldi. Saçlarım zaten dökülüyordu hatta baya bir yanları açıldı. Onun içinde Clear Scalp Pro kullanıyorum ve baya memnunum. Bir de çok sık kullandığın sabun/şampuanı değiştirmemek lazım.

Gittiğim berber birisine anlatırken duydum(gizli bilgi😁😁). Bebe asprini alıp parçalara bölüp kendine özel belirlediğin şampuanın içine atıyorsun karıştırıyorsun. Duş alırken saçını 2 kez şampuanlayıp yıkıyorsun. 3. kez de şampuanı saçına sürüp 5dk öyle beklemen gerekiyormuş ki fayda etsin. 20 yıllık berber anlatıyordu bunu. Doğru olabilir 😄.

Gittiğim berber birisine anlatırken duydum(gizli bilgi😁😁). Bebe asprini alıp parçalara bölüp kendine özel belirlediğin şampuanın içine atıyorsun karıştırıyorsun. Duş alırken saçını 2 kez şampuanlayıp yıkıyorsun. 3. kez de şampuanı saçına sürüp 5dk öyle beklemen gerekiyormuş ki fayda etsin. 20 yıllık berber anlatıyordu bunu. Doğru olabilir 😄.
Bana da berberim mayonez sür demişti. Birde duştan önce karanfilleri su da kaynatıp suyunu kafana dökerek beklet demişti biraz yaptım ama zahmetli oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı