Keratin oranı yüksek birisi creatine kullanabilir mi?

Shinichi_Izumi

Zeptopat
Daha fazla  
Keratin oranım normalin üstünde çıktı bu da saç dökülmesine olanak saglıyor. Kreatin kullanırsam bir zararı dokunur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun yerine kreatin kullanmadan, kreatin seviyeni yükselten şeyi bulup tüketimini azalt. Doğal yoldaki bu fazla artışı dengelediğinde supplement olarak dışarıdan takviyesini alman daha iyi.

Yükselten şey suyu içmedim1-2 hafta suyu az içtim içecek daha çok içtim veya beyaz et kırmızı et tüketiyorum onlardandır büyük ihtimal dengesiz olan bir durum yok hocam vucudumdaki tek sorun şu an keratin ben konuda şunu sormak istedim keratin yüksek olması kreatin kullanımına engel mi biliyorsanız bunu söyleyebilirsiniz teşekkürler.

Konudan alakasız ama hocam bir şey soracağım Kretin'e nereden baktınız kan testi mi verdiniz?

İnan bilmiyorum kan testi sanırım ama verirken söylemen lazım herhalde bir iki ayın sonucu baktıgım sonuç suyu az içip eti çok tüketiyorsan büyük ihtimal seninde çok çıkacaktır.

Yükselten şey suyu içmedim1-2 hafta suyu az içtim içecek daha çok içtim veya beyaz et kırmızı et tüketiyorum onlardandır büyük ihtimal dengesiz olan bir durum yok hocam vucudumdaki tek sorun şu an keratin ben konuda şunu sormak istedim keratin yüksek olması kreatin kullanımına engel mi biliyorsanız bunu söyleyebilirsiniz teşekkürler.
Karaciğerini ve böbreklerini yorarsın kreatin'e yüklenerek, bu da beraberinde bünyene göre çeşitli hastalıkları tetikler. Ayrıca çok fazla kırmızı et tüketmen karaciğer yağlanması da yapar. Kreatin içen birinin günde 3-4 litre su içmesi gerekiyor. Kreatini falan boşver önce günde ortalama 3 litre su içmeye başlayıp değerlerini topla. 1 Hafta su düzeni kursan normale döner. Su tutumu ile ön plana çıkan bir supplementten su içmeden zaten çok bir verim alamazsın.

Karaciğerini ve böbreklerini yorarsın Kreatin'e yüklenerek, bu da beraberinde bünyene göre çeşitli hastalıkları tetikler. Ayrıca çok fazla kırmızı et tüketmen karaciğer yağlanması da yapar. Kreatin içen birinin günde 3-4 litre su içmesi gerekiyor. Kreatini falan boş ver önce günde ortalama 3 litre su içmeye başlayıp değerlerini topla. 1 hafta su düzeni kursan normale döner. Su tutumu ile ön plana çıkan bir supplementten su içmeden zaten çok bir verim alamazsın.

Hocam bu dediklerinizi biliyorum ve şu an zaten uyguluyorum ben sizlere keratin ile kreatin arasındaki bağı soruyorum ortak noktaları var mı yoksa isim benzerligi mi?

Hocam bu dediklerinizi biliyorum ve şu an zaten uyguluyorum ben sizlere keratin ile kreatin arasındaki bağı soruyorum ortak noktaları var mı yoksa isim benzerligi mi?
Pardon keratin'i kreatin olarak okuyordum başından beri çünkü konu içeriğinde öyle yazıyor modlar değiştirmiş herhalde. Kan tahlilinde kreatin seviyeniz normal çıktıysa sorun olmaz bir birini tetiklemez.

Pardon Keratin'i kreatin olarak okuyordum başından beri çünkü konu içeriğinde öyle yazıyor modlar değiştirmiş herhalde. Kan tahlilinde kreatin seviyeniz normal çıktıysa sorun olmaz bir birini tetiklemez.

Evet modlar benim gibi keratin ne bilmiyor sanırsam 😅 teşekkürler bende diyorum anlamıyor herhalde dedigimi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı