Az önce olay görüntüleyicisine girip baktım. Neredeyse her gün bu hatayı alıyormuşum.
Hal böyle olunca kafama takıldı. Daha geçenlerde güç kaynağım vefat etti ve ayın 5'inde yeni bir güç kaynağı aldım. 2 gündür yeni güç kaynağı takılı. Olay görüntüleyicisinde bu hatalar olmasına rağmen 2 gündür bilgisayarı sorunsuz kullanıyorum. Çalışmasında bir sıkıntı gözlemlemedim. Ama dediğim gibi kafama takıldı bir kere.
Sistemim: MSI GTX 770 / MSI Z97 GAMING 3 / FSP Hyper 700Watt/ 8 GB G.Skill (profil ile 1867 MHz) / 4670K işlemci 3.4 (OC 4.0 MHz) (işlemci ve RAM'lerde anakartın kendi OC seçeceğinden gelen OC profilleri mevcut)
Sıcaklık değerlerim normal. İşlemci boş 45-46 derece stok fan mevcut. Hatta işlemciyi bugün stres testine soktum yaklaşık 2 dakika %100 kullanım ile 80 dereceye kadar çıktı sıcaklık ve sistemin çalışmasında hiçbir sıkıntı olmadı. GPU'nun sıcaklığıda keza normal 29 derece boşta.
Voltaj değerlerinden hiç anlamıyorum. Aida ile değerler şu şekilde.
Velhasıl sistemin çalışmasında bir sıkıntı gözlemlemesemde bu kernel Power yazıları nedir anlam veremedim.
Herhangi bir sorun var mı?