Selam arkadaşlar, Benim pc donuyor. Bazen internette gezinirken bazen de program çalıştırırken donup kalıyor. Kasa çalışıyor ama tuşlar maus ekran öylece donup kalıyor. Olay görüntüleyicisinde Kernel-Power 41 63 Sistem Hatası çıkıyor. Bir kaç defa format attım farklı sistemler kurdum virüs taraması yaptım tüm dataları silip tekrar format attım vs. nafile. Anakartın kitapçığında kullandığım RAM'ler için destek yok. Acaba RAM uyuşmazlığı olabilir mi?
Anakart: ASUS P8Z77-V LX Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2400MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart
Benim sistem çalışıyor problem orda. Anlık donma yapıyor ve görüntü gidiyor CPU ışığı yanıyor. Şu an haftada bir kez yapıyor zaman aralığı bu. Ne zaman donacağı belli değil yani fakat oyun vs oynuyorum rahatlıkla.
psu ile alakası yok bence oyunda yapsa yapar. psu ya güç biniyor yapsa oyunda yapar .psu sorun olsa pat diye akpatır ben arasştırdım valla anakartta olur diolar.
Ne yazık ki çözüm bulamadım ama konuyu incele çözenler PSU'yu değiştirmişler. Klavye mouse ışıkları bile sönüyor, görüntü gidiyor tekrardan başlatmam gerekiyor. Şahsen baktım her yere hala bulamadım net bir şey.
Ne yazık ki çözüm bulamadım ama konuyu incele çözenler PSU'yu değiştirmişler. Klavye mouse ışıkları bile sönüyor, görüntü gidiyor tekrardan başlatmam gerekiyor. Şahsen baktım her yere hala bulamadım net bir şey.
BUNU İZLEDİN Mİ benim sorunum pc boştayken kitleniyor donuyor reset atmadan düzelmiyor. oyunda hiç yapmadı 2 aydır kuulanıyorum pc yi.bi sonuç bulursan yazaarsan sevşiirm.
Olay şu şekilde oluyor. Bugünkü mesala zzzt diye bir ses çıkardı ardından 5-10 saniye bekledi sistemde görüntü gitti, mouse klavye ışıkları gitti, anakart üzerinde CPU ışığı yandı, ardından düğmeye basılı tutup kapatıp tekrar açtım olay görüntülemeden power kernel 41 63 aldığımı gördüm. CPU teste soktum 10 dakika falan 95 dereceye kadar kapanmadı. Sorunun kaynağı nedir bilmiyorum.
Olay şu şekilde oluyor. Bugünkü mesala zzzt diye bir ses çıkardı ardından 5-10 saniye bekledi sistemde görüntü gitti, mouse klavye ışıkları gitti, anakart üzerinde CPU ışığı yandı, ardından düğmeye basılı tutup kapatıp tekrar açtım olay görüntülemeden power kernel 41 63 aldığımı gördüm. CPU teste soktum 10 dakika falan 95 dereceye kadar kapanmadı. Sorunun kaynağı nedir bilmiyorum.
kernel sorununa aldırma o her kapanmaya kernel power diyor. walla dostum şöyle diyim oyunda donup cızzzt 5 saniye ses verse siyah ekran verse ardından kasa çalışsa reset atmadan da düzelmiyorsa AÇIK ve NET EKRAN KARTI aynıısı başıma geldi iade aldılar kartı . bilgin olsun. ama suan benimki boşta takılı kalıyor
kernel sorununa aldırma o her kapanmaya kernel power diyor. walla dostum şöyle diyim oyunda donup cızzzt 5 saniye ses verse siyah ekran verse ardından kasa çalışsa reset atmadan da düzelmiyorsa AÇIK ve NET EKRAN KARTI aynıısı başıma geldi iade aldılar kartı . bilgin olsun. ama suan benimki boşta takılı kalıyor