Kernel Power 43 61 ve PC Reset Sorunu

Roughbasane

Hectopat
Aylardır çözümünü bulamadığım ve giderek kötüleşen sorun. Başlarda Dark Souls 3 ve Wow gibi oyunlarda loading ekranında bilgisayarımın kendi kendine restart atmasıyla başladı. Bu olay yaklaşık 6-7 ay önce başladı. Sonrasında SLI ı deaktif ettim ve bu şekilde bu oyunlarda bu sorunu yaşamadım. Şu an ise CS GO oynarken bile bilgisayar kendini restartlıyor. Hemde SLI kapalı olduğu halde. Güç kaynağından olduğunu düşünüyorum. Ancak emin olmadan yenisini almak istemiyorum ve deneyebileceğim başka bir güç kaynağı yok. Güç kaynağının ömrü bitmiş olabilir mi? 3 seneden fazla oldu çünkü. Ayrıca restart yedikten sonra herhangi bir ısınma veya hata almıyorum. Tek aldığım hata kernel power 41 63. Yardımcı olursanız sevinirim.

i7 4790k işlemci - işlemci soğutucu fan
Asus 970 GTX SLI(tekini kullanıyorum şu an sadece)
MSI Z97a Gaming 6 anakart
WD 1 TB HDD - Samsung 250 GB SSD
DVD optik
8 GB RAM
Cooler Master 750W bronze PSU
2+1 hoparlör ve G930 kulaklık

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı sorun var.Ben de çözemedim vatana garantiye gönderdim ilk başta sonra İşlemcim değişti Anakart soketler değişti hala oluyordu dedim güç kaynağından sonra geri gönderdiler sorun çözüldü dediler hala oluyor.

Bende aynı sorun var.Ben de çözemedim vatana garantiye gönderdim ilk başta sonra İşlemcim değişti Anakart soketler değişti hala oluyordu dedim güç kaynağından sonra geri gönderdiler sorun çözüldü dediler hala oluyor.

Güç kaynağını değiştirdim bütün sorun çözüldü. Güç kaynağıyla ilgili tam olarak ne yaptıklarını öğrenmeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı