hamzayk Picopat Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #1 Yaklaşık 3 aydır bu hatayı aliyorum. PC'yi 2. el aldım hatayı çözemedim. Uzun zamandır denediklerim: PSU değişti. Anakart değişti. İşlemci değişti. Ekran kartı farkli sistemde denendi. RAM farklı sistemde denendi. Arkadaşta bu sorun olmuyor ama bende oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2025
Yaklaşık 3 aydır bu hatayı aliyorum. PC'yi 2. el aldım hatayı çözemedim. Uzun zamandır denediklerim: PSU değişti. Anakart değişti. İşlemci değişti. Ekran kartı farkli sistemde denendi. RAM farklı sistemde denendi. Arkadaşta bu sorun olmuyor ama bende oluyor.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.921 Makaleler 6 Çözümler 539 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 5 Haziran 2025 #2 @hamzayk Oluşmuşsa paylaşın hocam dosyaları. Minidump dosyaları nasıl paylaşılır? Bilgisayarımdaki minidump dosyalarını buldum fakat atamıyorum buraya. Nasıl paylaşabilirim? www.technopat.net Artı 0 Eksi
@hamzayk Oluşmuşsa paylaşın hocam dosyaları. Minidump dosyaları nasıl paylaşılır? Bilgisayarımdaki minidump dosyalarını buldum fakat atamıyorum buraya. Nasıl paylaşabilirim? www.technopat.net
KS KS hamzayk Picopat Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #3 turko35408 dedi: @hamzayk oluşmuşsa paylaşın hocam dosyaları. Minidump dosyaları nasıl paylaşılır? Bilgisayarımdaki minidump dosyalarını buldum fakat atamıyorum buraya. Nasıl paylaşabilirim? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Pardon görmemişim minidump oluşmadı. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: @hamzayk oluşmuşsa paylaşın hocam dosyaları. Minidump dosyaları nasıl paylaşılır? Bilgisayarımdaki minidump dosyalarını buldum fakat atamıyorum buraya. Nasıl paylaşabilirim? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Pardon görmemişim minidump oluşmadı.