Whea-logger 18 ve Kernel Power 41 hatası

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler dilerim benim birden fazla sorunum var bilgisarayım asla mavi ekran vermiyor ama kendisini naidrde olsa sadece masaüstündeyken reset atıyor oyundayken reset atıyor Metin2 oynuyorum ona girdiğim an reset atıyor ben çözümünü çok araştırdım hiçbir çözüm bulamadım. Hatam whea-logger 18 ve Kernel Power 41.

Sistem özelliklerim:

AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB cache 65 W
RX 5600 XT Mech OC 6 GB.
Gigabyte B450M h DDR4 3600(OC)MHz
XPG SX8100 aSX8100NP 512 GB.
Team t-frce 8x2 16 GB 3200MHz.
Cooler Master Elite V3 600W.

Faturası varsa kabul olur diye biliyorum. Yine de ayrı konu açıp sorabilirsiniz.

Reis garantiye yolladım işlemciyi bana iade değişim formu yolladılar ürünün aynısı olmadığı için sadece iade yapıyorlarmış. Eşit bir işlemci ile değişim yaptırmam mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla tutar iadesi oluyor. İsterseniz konu açın. Arkadaşlar da baksınlar.

Son düzenleme:
Bulamadım hala daha 1 sene olacak kafayı yiyeceğim daha sık olmaya başladı.

Sende de mi aynı sorun var reis?

PC'yi 2020 de topladım, ilk topladığımdan beri bu hatayı veriyor. 1 hafta önce işlemciyi değiştirdim hiç hata vermedi ama tam emin değilim daha uzun test etmem lazım. Güç kaynağını değiştirmiştim ondan önce hata veriyordu hala.

PC'yi 2020 de topladım, ilk topladığımdan beri bu hatayı veriyor. 1 hafta önce işlemciyi değiştirdim hiç hata vermedi ama tam emin değilim daha uzun test etmem lazım. Güç kaynağını değiştirmiştim ondan önce hata veriyordu hala.

Ben de 2020'de topladım PC'yi işlemciyi değiştirdim yine aynı hatayı veriyor programlar hiçbirinde hata olmadığını söylüyor bir tek anakart kaldı test edemediğim onu da nasıl test etceğimi bilmiyorum.

Ben de 2020'de topladım PC'yi işlemciyi değiştirdim yine aynı hatayı veriyor programlar hiçbirinde hata olmadığını söylüyor bir tek anakart kaldı test edemediğim onu da nasıl test etceğimi bilmiyorum.
Test programları bu hatada işe yaramaz. Mesela 4-5 saat yük altında oyun oynuyorum oyunun adı Star Ctizen optimizasyonu en bozuk oyun ve grafikleri pc yi ağlatıyor. Oyundan çıkıyorum 15, 30dk sonra pc boşta reset atıyordu yani sistemin her parçasını teste soksan işe yaramaz. 10 resetten 2 si oyunda atıyordu. Yapabilirsen uzay montaj kur öyle dene belki sorun kasadadır.

Test programları bu hatada işe yaramaz. Mesela 4-5 saat yük altında oyun oynuyorum oyunun adı star ctizen optimizasyonu en bozuk oyun ve grafikleri PC'yi ağlatıyor. Oyundan çıkıyorum 15, 30dk sonra PC boşta reset atıyordu yani sistemin her parçasını teste soksan işe yaramaz. 10 resetten 2'si oyunda atıyordu. Yapabilirsen uzay montaj kur öyle dene belki sorun kasadadır.

Uzay montej derken anlamadım bilgisarayı ben de yükte bıraktım 2-3 saat bıraktığımda ama hiçbir sorun çıkarmadı God of War odyseste Doom'da hiç reset attığına denk gelmedim ama Metin2 oynarken anında reset atıyor LoL oynarkrn mesela arkada Google açıkca reset atıyor hiç anlam veremedim.

Uzay montej derken anlamadım bilgisarayı ben de yükte bıraktım 2-3 saat bıraktığımda ama hiçbir sorun çıkarmadı God of War odyseste Doom'da hiç reset attığına denk gelmedim ama Metin2 oynarken anında reset atıyor LoL oynarkrn mesela arkada Google açıkca reset atıyor hiç anlam veremedim.

Uzay montaj kasa olmadan dışarıda anakartı bir şeyyin üstüne koyup test ediyorlar videolarda görmüşsündür Link bunun gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı