Kernel Security Check Failure

Verdiğiniz sürücü başka bir markanın. Sürücü imzasını zorlamasını devre dışı bırakıp Airties air2315 aygıtı`mın Win8driver64 sürücüsünü yükledim. Sayenizde artık mavi ekran almıyorum. Sürücü imzasını devre dışı yapmadan yüklemiyordu. Teşekkürler.

Evet TP-Link'in aynı yongayı kullanan bağdaştırıcısına ait. Sürücüyü biraz inceledim Atheros'un ve Airties'ın yayınladığından farklıydı, denenmesinde fayda vardı. Sürücüde modifikasyon yapmadım o yüzden kurulumda sorun çıkardı. İnşallah sonrasında sorun çıkarmayacaktır.

Dostum bir ricam olacak sürücü imzasını zorla devre dışı bırak seçeneğinin kalıcı olmasını istiyorum Windows açıldığında aygıt çalışmıyor sürücü imzalı değil vb. yazıyor aygıt yöneticisinde komut isteminden bir kod girince kalıcı yapılabiliyormuş bu kodu komut istemine yazıyorum işlem tamamlandı, yazıyor yeniden başlatıyorum ama olmamış. Yardım eder misin.

Bir şey diyeceğim bu konuyu kapatalım daha fazla uğraşamayacağım yeni bir bağdaştırıcı alsam iyi olacak. Seni de çok yordum. Yardımların için çok sağ ol.

Estağfurullah. Daha önce belirttiğim gibi mediatek (ralink) yongalı bir bağdaştırıcı seçebilirsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı