Kertenkele Var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman en güzel taktik vereyim. Işıkları kapatın elinizde fener olsun. (Telefon ışığı da olur ama biraz ışığı güçlü olsun) Daha sonra bu kaçmaya evin içinde dolanmaya başlar. Sessizce bekleyin kapının eşiğini aralayın ve ışığı o aralığa koyun ışığı görüp dışarı doğru çıkmaya çalışacaktır.
Eğer üstteki tutmazsa;
Yine elinizde fener olsun ışıklar da kapalı olsun. Sessizce bekleyin. Evde tıkırtı olmaya başladığı zaman oraya doğru gidin ve ses yaparak dışarı çıkmasını sağlayın. Ve gördüğünüz anda direk gözüne fenerin ışığını tutun. :) Kolay gelsin.

Sizce balkondan çıkıp bir daha dönmemek üzere gitmiş olabilir mi? :D ( Bizim ev iki katlı altımızda bahçe var, biz 2. kattayız. Oradan geldi herhalde. Edit : Deneyeceğim, odayı talan ettim yok :D Zaten gece uyumuyorum :D

Amacım öldürmek değil. Defolsun gitsin istiyorum :D :D :D

Valla kolay gelsin kardeşim ben böceklerden tırsarım :D Açıkça söleyim. Ben odayı nasıl talan ediyorsun ona şaşıyorum :D Bir kere odaya artı girmişti ben sopayı alıp gelene kadar (ışın orada duruyordu kovalayacaktım) kaçmış ben bilmediğim için gece rahat 10 kere kalktım :D

Ya da bir daha girmesini istemiyorsan camlara sineklik takabilirsin. Ama pazardan satılanlardan değil, kendin özel ölçüp biçip yaptıracaksın.

Ya da bir daha girmesini istemiyorsan camlara sineklik takabilirsin. Ama pazardan satılanlardan değil, kendin özel ölçüp biçip yaptıracaksın.
Sineklik taksa bile o bulur nereden gireceğini :)

Usta o hayvan sadece kafası ezilince ölür. Bu biraz canice olacağı için ışıkla afallatmak çok daha mantıklı. Kertenkele arkadaşın dediği gibi kafasının geçtiği her yerden geçer. Tıpkı fare gibi. O nedenle dolabın içini de kontrol edin. Ama mümkünse loş ortamda. Çünkü hayvanlar iç güdüsel olarak ışıktan kaçarlar. Bazıkarının ışığa geldiğide söylenir ama sürüngenlerin kaçtığını sanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı