- Katılım
- 2 Mayıs 2014
- Mesajlar
- 3.352
- Makaleler
- 32
- Çözümler
- 3
@Lugotorix Öldürdüklerini biriktir, uzakdoğu ülkelerine satarız.
Adamlar çatır çatır yiyorlar yahu.
Adamlar çatır çatır yiyorlar yahu.
Öldürmek mi?@Lugotorix Öldürdüklerini biriktir, uzakdoğu ülkelerine satarız.
Adamlar çatır çatır yiyorlar yahu.
Çin'e kargoyla gönderirsek çok para gelir ve Mişın Kompleyt@Lugotorix Öldürdüklerini biriktir, uzakdoğu ülkelerine satarız.
Adamlar çatır çatır yiyorlar yahu.
Adamlar sizin oraya gelse Böcek yemekten şişerler. İlaç sıkmayada gerek kalmazHamamböceği bol bol protein. Hemde beleş. Adamlar işlerini biliyorlar![]()
Türkiye Hamamböceği ve kertenkele ihracatına girerse iyi olur. Bizim millet kafa kesmeye meraklı. Harbi zengin oluruzBiz bence bu işin ihracatına girelim ülke olarak. Zengin oluruz.![]()
Adamı kalpten mi götürmeye çalışıyorsun bre insafsız.Gördüğünüz kertenkele neye benziyor? Siyah mı? Kuyruğu uzun mu? Kimisi büyüyüp Komodo Ejderi kadar olabiliyor.
Komodo Ejderi;
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.