Kesik için ne yapılmalı?

Biraz garip bir konu biliyorum ancak alt takımı alırken derin bir kesik oluştu. Geniş bir alan derimi yüzmüşüm gibi. 5 dakika falan durdurmaya çalıştım bir türlü durmadı. En son üstüne pamuk sonra baskı yaptım 8 saat falan o şekilde durdu ancak şu anda yürüyünce aşırı acıyor.

Hızlı iyileşmesi için ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz garip bir konu biliyorum ancak alt takımı alırken derin bir kesik oluştu. Geniş bir alan derimi yüzmüşüm gibi. 5 dakika falan durdurmaya çalıştım bir türlü durmadı. En son üstüne pamuk sonra baskı yaptım 8 saat falan o şekilde durdu ancak şu anda yürüyünce aşırı acıyor.

Hızlı iyileşmesi için ne yapmam gerekir?
Neresi hocam ben de geçen sene çok derin bir kesik yaşamıştım.

Hocam benim elim kesilmişti bu daha ciddi bir durum hastaneye gidin bir baksınlar enfeksiyon falan kapar aman dikkat.
İyi gidelim bakalım ne olcak. Bayağı da derin ve geniş bir yüzeyin bildiğin derisini yüzdüm ya 2cm enine 2cm boyuna diyebilirim öyle bir alanın komple derisi yüzüldü yani. Hayır konum olarak da berbat bir yerde yani

İyi gidelim bakalım ne olcak. Bayağı da derin ve geniş bir yüzeyin bildiğin derisini yüzdüm ya 2cm enine 2cm boyuna diyebilirim öyle bir alanın komple derisi yüzüldü yani. Hayır konum olarak da berbat bir yerde yani
Evet hocam sorması ayıp nasıl başardınız tam olarak? Alt takımı alırken demişsiniz.

Evet hocam sorması ayıp nasıl başardınız tam olarak? Alt takımı alırken demişsiniz.
Ya şimdi benim eski jiletim vardı 1 aydır falan bıçağını değiştirmemiştim dedim yani kesiyor falan ama bi değiştireyim yine de. Değiştirdim ilk başta yüzümü aldım sakalı falan dedim yağ gibi akıyor şimdi bununla alt takımı alsak acısız mis gibi gider diye dedim. Yattım kalktım işte alıyorum fakat elimi o eski körelmiş bıçağa göre alıştırmışım bu bıçak ile çekince bi çektim jaaart diye bi acı geldi aha dedim kestik pek önemsemedim baktım altımdaki su kırmızı bir ton aldı baktım aşağıya bacaklarımdan akıyor. Öyle gelişti işte. Çıktım bornoz ile üstünü kapatıyorum akmaya devam ediyor durduramıyorum artık 5 10 dakika üstüne bastıra bastıra tutuyorum yok dedim artık üstüne pamuk koydum boxer ile de üstüne sürekli baskı yapacak şekilde hizaladım pamuğu 8 saat falan öyle kaldı şu anlık kanama yok ancak eti gerince yara açılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı