Kesinlikle oynamalısın dediğiniz oyunlar

gigaachad

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2015
Mesajlar
261
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaz geliyor malum ve yazı eğlenceli geçirmek için eski, yeni farketmez böyle baya sarıcak oyun arıyorum. Assasin's Creed( Revelations'a kadar bitti) , Crysis (Bütün oyunları bitti) , Call Of Duty (1. oyundan black ops 2'ye kadar oynayacağım), GTA'yı kadar sadece San Andreas'a kadar oynadım, Mafia (1-2 (DLC) bitti), Half Life 1-2 bitti (DLC bitirmedim). Bu oyunlar dışında kesinlikle oyna dediğiniz oyunlar nelerdir? Boyutu 20 GB yukarısı olmasın. Ama siz genede yazın belki ileride Harddisk alırım vs.

Bilgisayar Özellikleri

Phenom X2 550
HD 6570
2 GB RAM
32 Bit Windows 7 (Eski fakat şuan oyun için geçerli işletim sistemi için değil)
 
Tom clansy splinter mı ne var. Ben vadi hastasıyım, oyun fena sarmıştı. Oyunda görev alıyorsun tek başına sessizce baskın yapıyorsun. Hitman de ona benzer ben bu iki oyunda, oyun sesini kapatıp vadinin müziklerini açıyordum. :)
 
Borderlands serisine bir göz at. Oyun sarıyor baya. Birde The long dark. Survival olarak çok zevkli ve güzel bir atmosferi var. Fakat bir zaman sonra bıktırıyor zorluğundan dolayı.
 
Hack n' Slash türü Darksiders 1 ve 2. 3'ü çıkar mı bilmiyoruz, çıksın diye umut ediyoruz. Absürt komedi tarzında Saints Row serisi var zevklidir. Portal 1-2 oynamalısın, bulmaca türü. Portal seversen mutlaka Talos Principle oynamalısın. Sadece bulmaca çözme mantığıyla da oynayabilirsin, oyundaki senaryoyu anlamak için ciddi manada sağlam bir İngilizce gerekiyor. Ağır felsefe ve din konuları da içeriyor oyun. Fantasy RPG türünde Fable serisi var. Platform RPG diyebiliriz, Trine serisi iyidir.
 
Half Life 2
Half Life 2 Episode 1
Half Life 2 Episode 2
Half Life Lost Coast

Source motorlu tüm Half-Life oyunlarını ve DLC'lerini bitirmen gerekiyor. Half Life 2 Episode 2 bitince üzülmüştüm bitti diye. :)
 
Max Payne ve Hitman serileri, Mafia 1-2 kesinlikle oynanmalı.
 
Son düzenleme:
Ben bulmaca sevmiyorum Portal olabilir mi ? Hitman serisine ben başlamıştım 1. oyunda 2. görevi yapamadım diye sildim Hitman'in eski oyunlarınını oynamam Absulation olur anca.
 
Birkaç videosunu izleyin oyunun, severseniz oynarsınız Portal'ı. :) Bazı bölümlerde gerçekten refleks ve düşünmek gerekiyor. Oynaması oldukça zevkli bir oyundur.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı