Keşke almasaydım dediğiniz oyunlar

@Yararsız Üye Yok dostum yanlış anlama beni art niyet yok yazdıklarımda 🙂 imzamdan da anlayabileceğin gibi bende LOTR fanıyım Silmarillion falan hepsini okudum. Kısaca şöyle söyleyeyim Tolkien yazdığı bu eşsiz evrende büyük boşluklar bırakmıştır. Bu boşlukları da okuyucular doldursun istemiştir bu dediğimi teyit etmek için Tolkien'in notlarını okumak ve oğlunun konuşmalarını izlemek lazım. Ben oyunun hikayesini başarılı buluyorum. Nazgullerden birisi Isıldur mesela öldükten sonra Annatar yüzüğü parmağına geçirip gölge diyara geçiriyor.

Mantıklı bulmadığın konu tam olarak nedir? Bu konu hakkında konuşmak isterim 😀
 
Kısaca şöyle söyleyeyim Tolkien yazdığı bu eşsiz evrende büyük boşluklar bırakmıştır. Bu boşlukları da okuyucular doldursun istemiştir bu dediğimi teyit etmek için Tolkien'in notlarını okumak ve oğlunun konuşmalarını izlemek lazım.
İlk Yüzüklerin Efendisi filminden beri okumadığım satır yok. 2. oyundaki hikayede hataların çoğu Tolkien'in boşluk bıraktığı konular üzerine değildi. Tamamen kendi yorumlamalarını yapmışlar ve ne yazık ki yapmamaları gereken karakterler üzerinde bunu yapmışlar. İlk oyunda kendi kurgu karakterlerini yarattılar, bazı kronolojik hatalar vardı ama kendi karakterleri üzerinde istedikleri kurguyu yapma şansları vardı. 2. oyunda ise Tolkien'in kendi yarattığı karakterlerin hikayelerinde sapmalara neden oldular. Celebrimbor ile Talion'un birleşmesi de olamayacak bir şey aslında ama neyse...

Konu parası değil, o sapmaları yapmamış olsalardı o tekrarlara rağmen ilk 20 saatin hatrına bu kadar gömmezdim. Hikaye olarak inanılmaz mantıksal hatalar, inanılmaz kronolojik sapmalar var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı