Keşke yapsaydım demek mi daha kötüdür yoksa keşke yapmasaydım demek mi?

Oo kız meselesi, hocam ortaokulda bir tane kızı seviyordum, bayağı iyiydi aslında aramız çok iyi anlaşıyorduk ancak ben açılmadım ve liseye geçince itiraf ettiğimde açılsaydım kabul edeceğini falan söyledi yani bu tarz meselelerde her türlü açılmak en iyisi gibi.

Peki kendimde o özgüveni nasıl bulabilirim hocam? İçim içimi kemiriyor.

Keşke yapsaydım demek mi daha kötüdür yoksa keşke yapmasaydım demek mi? Bu aralar kafamı çok kurcalıyor. Aklımda bir şey var yapasım var ama yaptığımda sonucu olumsuz olursa çok büyük rezil olurum. Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Duruma göre değişen bir şeydir. Kız meselesiyse iyi ki yapmışım bile diyebilirsiniz en azından red yerseniz yolunuza bakarsınız.

Duruma göre değişen bir şeydir. Kız meselesiyse iyi ki yapmışım bile diyebilirsiniz en azından red yerseniz yolunuza bakarsınız.
Başta arkadaşlık kurmaya çalışacağım hocam. Sohbeti nasıl başlatacağım ne bahane bulacağım bilmiyorum. Onun muhtemelen benden haberi var. Ama üzerinden konu açabileceğim pek ortak noktamız yok.

Başta arkadaşlık kurmaya çalışacağım hocam. Sohbeti nasıl başlatacağım ne bahane bulacağım bilmiyorum. Onun muhtemelen benden haberi var. Ama üzerinden konu açabileceğim pek ortak noktamız yok.

Ortak bir arkadaş ayarlayın bir yerlere gitmek için sizi birlikte çağırsın o sıra illaki sohbet açılır devamını da siz getirirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı