Kezzap Satışı

Arkadaşlar merhaba şimdi ben bir şey soracağım saçma gelebilir. Biliyorsunuz dışarıda çok manyak var bazen düşünüyorum da delinin biri gelip yüzüme kezzap atma olasılığı olabilir mi? Dışarıda çok manyak var Allah korusun yüzüme biri kezzap atsa hayatım biter. Bu dediğim olayı yaşamış olanlardan biri Berfin Özek. Bu kezzap denen illeti önüne gelen alabiliyor mu? Ben şahsen dışarı çıkarken çok tedirgin oluyorum sağa sola falan sürekli bakıyorum :D

Arkadaşlar merhaba şimdi ben bir şey soracağım saçma gelebilir. Biliyorsunuz dışarıda çok manyak var bazen düşünüyorum da delinin biri gelip yüzüme kezzap atma olasılığı olabilir mi? Dışarıda çok manyak var Allah korusun yüzüme biri kezzap atsa hayatım biter. Bu dediğim olayı yaşamış olanlardan biri Berfin Özek. Bu kezzap denen illeti önüne gelen alabiliyor mu? Ben şahsen dışarı çıkarken çok tedirgin oluyorum sağa sola falan sürekli bakıyorum :D
Seyreltilmiş olarak satılıyor.

Alamıyor merak etme yüzüne kimse kezzap fırlatmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinin yolda seni bıçaklama veya silahla vurma olasılığı yüzüne kezzap atılma olasılığından daha yüksek.
Evet bu doğru maalesef. Kezzap dediğimiz şeyi normalde herkes alamıyor diye biliyorum. Ve arkadaşımızın dediği şekilde iki sitede satıldığını gördüm. Belki başkalarının aracılığıyla kötü niyetle alanlar vardır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı