Gıda Ücretsiz KFC yaz menüsü

Fonksiyonlar

Hectopat
Makaleler
1
Kazandırio mobil uygulamasını indirip saat 15.00 ve 17.00 arası çıkan oyunu oynayın ödül olarak 1GB internet ve KFC yaz menüsü(170TL) veriyor. Her telefon numarasından bir kere katılınabilir. Çıkan kodu KFC şubelerinin kasalarında söyleyeceksiniz. Sanalda geçerli değil. Bazı şubeler vermeye yanaşmıyor menü yok vs. gibi bahaneler söylüyorlar almaya diretirseniz sonuçta vereceklerdir. Kodların 6 Eylül'e kadar süresi var.

Ben kod kazandım ama hem mesafeden hem de bu aralar fast food yemediğimden dolayı kodumu paylaşmak istiyorum, isteyen kullanabilir.

Dosya Ekleri

• Kfckod.jpg
    Kfckod.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 1.097
Kazandırio mobil uygulamasını indirip saat 15.00 ve 17.00 arası çıkan oyunu oynayın ödül olarak 1GB internet ve KFC yaz menüsü(170TL) veriyor. Her telefon numarasından bir kere katılınabilir. Çıkan kodu KFC şubelerinin kasalarında söyleyeceksiniz. Sanalda geçerli değil. Bazı şubeler vermeye yanaşmıyor menü yok vs. gibi bahaneler söylüyorlar almaya diretirseniz sonuçta vereceklerdir. Kodların 6 Eylül'e kadar süresi var.
Bedava mı alıyoruz?

Bende öğleden beri uygulamaya saat 1,2,3 ten beri giriyordum uygulamayı gir çık yaptım bitmişti ne kadar boş uygulama zaten çoğu kişiyede vermiyorlar, bizde böyle bir şey yok diyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı