Gıda KFC Paket Servis Büyük Kampanya

Arkadaşlar KFC çok büyük indirim yapmış.
Ben yarın sipariş edeceğim, siz bugün hala yemek yemediyseniz yapıştırın siparişleri.
GAMER KOVA
2 KFC Tavuk Burger, 2 Kemiksiz Çıtır, 2 Kanat, 8 Çıtır Shots, 4 Soğan Halkası, 2 Pure, İçecek (1 lt.)
226 TL YERİNE 119 TL
Sadece kola bile markette 30 TL gerisini siz düşünün.
Diğer menülerdede indirim var.

Şu 119'luk menüyü 2-3 aydır yiyorum yeni bir şey değil. Patates Purelerini normal patatese ücretsiz değiştirebiliyorsunuz.

1-2 ay önce zaten bu fiyattan yiyorduk diyenlerin enflasyondan ve zamlardan haberi yok sanırım. Dün söylediğim aynı yemek bugün 35 TL daha zamlanmış. 120 TL'ye artık bir burger bile zor alabiliyorken menünün bu fiyatta olması çok iyi. İstanbul'da olmama rağmen yaşadığım yere bu tarz markaların hiçbiri sipariş getirmiyor. :D

Marttan beri bu fiyat zaten bu menü. Hatta Hot Shots vardı önceden, şimdi onun yerine ne idüğü belirsiz Çıtır Shots veriyorlar artık.

Not: Zaten bu fiyattan yiyorduk diyenler, ortada yeni ve büyük bir kampanya olmadığından bahsediyor.

1-2 ay önce zaten bu fiyattan yiyorduk diyenlerin enflasyondan ve zamlardan haberi yok sanırım. Dün söylediğim aynı yemek bugün 35 TL daha zamlanmış. 120 TL'ye artık bir burger bile zor alabiliyorken menünün bu fiyatta olması çok iyi. İstanbul'da olmama rağmen yaşadığım yere bu tarz markaların hiçbiri sipariş getirmiyor. :D
Hocam evet 120tl çok iyi ama dedikleri gibi uzun süredir 119tl den satılıyor bu menü. Uzun zamandır yiyorum.

Screenshot_20230705-112937.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı