shankssann
Megapat
1 kişi anca mı doyar? Hocam 1.5 kişi bile doyabilir bu menüyle, herhalde fiyatlardan haberiniz yok.
Hocam bilmiyorum vallahi. Kola yi saymaz isek benim için cidden citir bir menu
1 kişi anca mı doyar? Hocam 1.5 kişi bile doyabilir bu menüyle, herhalde fiyatlardan haberiniz yok.
Usta, pürenin tadı nasıl?Hocam evet 120tl çok iyi ama dedikleri gibi uzun süredir 119tl den satılıyor bu menü. Uzun zamandır yiyorum.
Eki Görüntüle 1848478
Ben de birazdan deneyeceğim.Sipariş vercem seçtirmiyor burgeri.
Püre berbat, büyük patates kızartması olarak değiştirin hocam. Kanatları acılı yapabilirsiniz seviyorsanız.Usta, pürenin tadı nasıl?
Ben de birazdan deneyeceğim.
Tamamdır teşekkürler. Tam sipariş veriyordum püreli, tam zamanında yazdınız.Püre berbat, büyük patates kızartması olarak değiştirin hocam. Kanatları acılı yapabilirsiniz seviyorsanız.
Afiyet olsun yorumlarınızı bekleriz.Tamamdır teşekkürler. Tam sipariş veriyordum püreli, tam zamanında yazdınız.
Acılı olsun kanatlar farketmez.
Teşekkürler üstadım.Afiyet olsun yorumlarınızı bekleriz.
Yine beğenmedim atıp deliren arkadaşlar olur herhalde ama bence hala uygun fiyatı. Butik burgercilerde hamburger menüleri 180 TL civarı.Bu da zamlandı 149 TL oldu![]()
150tl'ye hala uygun. 2 menü ile 3 kişi rahat doyar ( tabi benim gibi etobur değillerseYine beğenmedim atıp deliren arkadaşlar olur herhalde ama bence hala uygun fiyatı. Butik burgercilerde hamburger menüleri 180 TL civarı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.