- Makaleler
- 3
Ergen toplama kampı. Yabancılardan her konuda geride olduğumuz gibi mizahta da gerideyiz üstteki arkadaşın dediği gibi.
Ergen demek bunlara yakışmaz, ergenlik diyince insanın akla ilk atarlı saldırgan tipler gelse de hepsi öyle değil. Akıl yaşla değil başla ölçülür çünkü.Ergen topluluğu.
Aşırı solcu ve solcu olmayı üstünlük sananlardan ibaret bence.7 yaşında tuvalette kıçını temizlemeyi yeni öğrenmiş veletlerin Allah-peygamber içerikli küfürleri ve Atatürk'e put diye tapan ama Atatürk'ün adını bile bilmeyen, yağlı elleri ile hayattaki tek vasıfları r/KGBTR'ye post atmak olak ergenlerin özenle toplanıldığı ve ısıl işlem gördükleri bir tesis.
Reddit Türkiye kullananın kendine saygısı yoktur.Reddit kullanıyorsanız Türk subreddit sayfalarından uzak durun. Uygulamayı İnstagrama çevirmişler. Yabancı subredditler de dilinizi geliştirirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
Ülke ekonomisinin çöküşüyle aşırı travmatize olmuş çöp bir grup.Türklerin kurduğu bir grup. Bu yeterli olur sanırım. Her şeyde olduğu gibi mizahta da geriyiz. Sövmeyi komik sanmak ezikliklerini kanıtlıyor.
Kendileri "ülkücüyüm" diye takılıyor zaten, kendilerini mafyatik grup olarak düşünüyorlar veya inanıyorlar bence. Şahsi görüşüm.Kendileri sokağa çıksa tehlikede olacak bir grup her an kafalarına bir şey fırlatılabilir kimsenin inancına saygı duymadıkları için kimsede onlara saygı duymuyor.
İslama bile saygıları yok, bizzat kendim gördüm. Gelenek görenek düşmanları oluyorlar bu nedenle. Herşeyi çorba gibi birbirine karıştıran, iftira atan bir topluluk. Böyleleri yüzünden bir gün gerçekten ağır İslamcı olup hergün 5 vakit namaz kılmaya başlayacağım.Milletin dini inançlarına söven bir grup.
Allah'a sövenin hiçbir haklı yanı olamayacağı gibi, kendisine de saygısı yoktur.Allah'a sövüyolar mizah falan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.