KGBTR nasıl bir yer?

Ara sıra yüzünüzü güldürebilen bir Reddit sayfası, aşırı yüksek beklentilerle girmediğiniz sürece keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Sayfada dönen mizaha dahil olmaya çalışan, belli ki burdurland gibi yerlerden gelmiş ve yaşça küçük insanlar tarafından gönderilen postlar ve yorumlar bazenleri utandırıcı gelebiliyor ama olacak o kadar.
 
Son 5-6 aydır aktif olunmayacak kadar berbat bir yer halini aldı. Geçen sene sürekli aktif olduğum bir gruptu ama artık bir neden göremiyorum girip paylaşım yapmak için. Yani hiçbir amacın olmasa en boş şekilde karma bile kasmak istesen tercih edilecek bir yer değil. Grup 200.000 kişiyken attığım postlar ortalama 1000-2000 arası upvote alıyordu. Şimdilerde 600.000 geçti fakat şu an post atsan 50-100 upvote zor alıyorsun. Grupta zaten aktif olmaya katlanmakta çok zorlaştı. Saçma sapan postları görmemek için bile girmiyorum. Bir ara down atmaktan parmağım yorulmuştu. Kısacası üye sayısı arttıkça hem aktiflik hem yaş ortalamasıyla beraber kalite inanılmaz düştü.
 
7 yaşında tuvalette kıçını temizlemeyi yeni öğrenmiş veletlerin Allah-peygamber içerikli küfürleri ve Atatürk'e put diye tapan ama Atatürk'ün adını bile bilmeyen, yağlı elleri ile hayattaki tek vasıfları r/KGBTR'ye post atmak olak ergenlerin özenle toplanıldığı ve ısıl işlem gördükleri bir tesis.
 

Geri
Yukarı