Khan Academy hakkında düşünceleriniz neler?

Dante_Alighieri

Centipat
Daha fazla  
Selamlar.
9. sınıf sürecinde okulda anlamadığım konuları evde öğrenmek için çeşitli YouTube kanallarından kendime uygun olanı arayıp uzun arayışlar sonucu khan academy adlı YouTube kanalını ve mobil uygulamayı buldum. 9.sınıf sürecinde khan academy üzerinden pek çok dersimi konuların mantığını anlayarak öğrendim. Ancak merak ettiğim bir şey var, khan academy de konular sınıf sınıf ülkemize göre ayrılsa da burada öğretilen konular yeterli olur mu emin değilim. Sizin bunun hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Cevap vermeden önce khan academy e bir göz atarsanız sevinirim. Ayrıca khan academy e alternatif olabilecek benzer kanallar biliyorsanız onları da yazabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Khan academy neyin neden olduğunu çok güzel anlatır konuyu güzel kavratır ama sınava yönelik çok aşırı verimli olmaz bence khan academy ile birlikte biraz daha sınavlara yönelik kanallarla da destekleyebilirsen daha kalıcı olur. En çok takip edilenler genelde iyidir.

Khan academy neyin neden olduğunu çok güzel anlatır konuyu güzel kavratır ama sınava yönelik çok aşırı verimli olmaz bence khan academy ile birlikte biraz daha sınavlara yönelik kanallarla da destekleyebilirsen daha kalıcı olur. En çok takip edilenler genelde iyidir.
Tamam Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı