Kıbrıs'ta internet nasıldır?

Usta çok sağol iyi açıklamışsın. Var mı başka önerilerin daha önce okumuşsun LAU de. Ayrıca 100/100 burslu okuyicam bu yüzden ilk sene yurt sonra eve çıkabilir miyim diye merak ediyorum ne diyorsun bu konuda?

Orası TR'den daha zor. O TR ise bizimki TR-PBE
Tecrübeye tecrübe ekleriz kanka sıkma canını

Bir de yurtta kalıcam wifi bağlatma ihtimalim var mı?

Ben hala LAU'deyim. Hiç yurtta kalmadım. İlk senemde apartman dairesinde 4 kişiydik, sonrasında pandemi patladı online dönem vs vs. Bu sene yüz yüze için Kıbrıs'a gittim, müstakil evde kaldım bunda da. Yine kaldığım apartman dairesine yakın bir yerde. İlk sene 9000, elektrik + su + internet + ev kirası ödemiştim. Bu sene sadece 6000 eve verdim. Muhtemelen bir 6-7k civarı da elektrik + su + internet + eve erzak ödemişimdir. Bunlar hep beraber 350-400 lira falan tutuyor. Oyuncu paketi kullandığımdan ben internete ek para ödüyordum. Aylık eve erzak alışverişi için kişi başı 250 liradan para topluyorduk. Kendi telefon hattım 100-140 lira arası tutuyordu. Yılda 1-1.2k falanda o tutmuştur.

Ben 2012 LAÜ mezunuyum o zamanlara göre konuşmak gerekirse xRealNet diye bir firma var Güzelyurt merkezli, en iyi interneti onlar sunuyordu. Genel olarak Air Wi-Fi dediğimiz internet yaygın. Onun dışında KKTCELL de internet veriyor. Turkcell'in alt firması. Şu anda da çok değiştiğini sanmıyorum, kağnı hızında gelişiyor KKTC

Son düzenleme:
"İlk sene 9000" Aylık tutar 9k değil mi? Yoksa Yıllık elektirik+internet+su+kira mı 9k? Bir de ilk senende nasıl 3 kişi buldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…