HataVerenGuncelleme
Hectopat
Orası TR'den daha zor. O TR ise bizimki TR-PBEO7 asker yolun açık olsun TR sunucusu başarıyla geçildi.
Orası TR'den daha zor. O TR ise bizimki TR-PBEO7 asker yolun açık olsun TR sunucusu başarıyla geçildi.
Usta çok sağol iyi açıklamışsın. Var mı başka önerilerin daha önce okumuşsun LAU de. Ayrıca 100/100 burslu okuyicam bu yüzden ilk sene yurt sonra eve çıkabilir miyim diye merak ediyorum ne diyorsun bu konuda?LAU'de okuyan, Lefke'de kalan biri olarak hemen açıklayayım internetin nasıl olduğunu;
Öncelikle alt yapı yok. Var olanda çok eski. Haliyle firmalar alt yapıya yatırım yapmaktan vazgeçmişler. Erişim noktalarıyla internet sağlıyorlar, bir nevi çanak. Alabileceğin maksimum hız 20 down, 4 up ödenebilir fiyatlar içerisinde. 150-160 liraydı Lifecell (Turkcell alt markası). Nethouse gibi firmalar çok daha pahalıya denk geliyor.
Eğer Lifecell alıyorsan ve oyunlarda düşük gecikme istiyorsan, ek ücret ödeyip oyuncu paketine geçmen gerekiyor. P2P bir bağlantı sağlanıyor. Sana özel bir erişim noktası kanalı açılıyor, böylece çevrede aynı erişim noktasının kullanıcılarının bağlantıları senin bağlantının gecikmesini etkilemiyor, eğer almazsan gecikme epey yüksek oluyor. Ben Valorant'ta oyuncu paketi olmadan 70-100, oyuncu paketiyle 25-30 ms alıyordum. Fiyatlar için web-sitelerini gezmen lazım, güncel fiyatları bilmiyorum. Sürekli artıyor ne yazık ki. Mobil hat ile internete bağlanmayı unut. Hala 3G kullanıyorlar, yetmiyormuş gibi hayvani derecede bir gecikme var.
Hizmet veren firmaların müşteri hizmetlerini ara sor, dâhâ pratik olur.Doğru dedin kral. Ben de zaten Superbox araştırıyorum inşallah vardır orda da
Tecrübeye tecrübe ekleriz kanka sıkma canınıOrası TR'den daha zor. O TR ise bizimki TR-PBE
Bir de yurtta kalıcam wifi bağlatma ihtimalim var mı?LAU'de okuyan, Lefke'de kalan biri olarak hemen açıklayayım internetin nasıl olduğunu;
Öncelikle alt yapı yok. Var olanda çok eski. Haliyle firmalar alt yapıya yatırım yapmaktan vazgeçmişler. Erişim noktalarıyla internet sağlıyorlar, bir nevi çanak. Alabileceğin maksimum hız 20 down, 4 up ödenebilir fiyatlar içerisinde. 150-160 liraydı Lifecell (Turkcell alt markası). Nethouse gibi firmalar çok daha pahalıya denk geliyor.
Eğer Lifecell alıyorsan ve oyunlarda düşük gecikme istiyorsan, ek ücret ödeyip oyuncu paketine geçmen gerekiyor. P2P bir bağlantı sağlanıyor. Sana özel bir erişim noktası kanalı açılıyor, böylece çevrede aynı erişim noktasının kullanıcılarının bağlantıları senin bağlantının gecikmesini etkilemiyor, eğer almazsan gecikme epey yüksek oluyor. Ben Valorant'ta oyuncu paketi olmadan 70-100, oyuncu paketiyle 25-30 ms alıyordum. Fiyatlar için web-sitelerini gezmen lazım, güncel fiyatları bilmiyorum. Sürekli artıyor ne yazık ki. Mobil hat ile internete bağlanmayı unut. Hala 3G kullanıyorlar, yetmiyormuş gibi hayvani derecede bir gecikme var.
Öyle. Ben başka seçenekler var mı diye açmıştım bu başlığıİnternet Paketleri | Kuzey Kıbrıs Turkcell Kıbrıs Türkcell değil mi?
Ben hala LAU'deyim. Hiç yurtta kalmadım. İlk senemde apartman dairesinde 4 kişiydik, sonrasında pandemi patladı online dönem vs vs. Bu sene yüz yüze için Kıbrıs'a gittim, müstakil evde kaldım bunda da. Yine kaldığım apartman dairesine yakın bir yerde. İlk sene 9000, elektrik + su + internet + ev kirası ödemiştim. Bu sene sadece 6000 eve verdim. Muhtemelen bir 6-7k civarı da elektrik + su + internet + eve erzak ödemişimdir. Bunlar hep beraber 350-400 lira falan tutuyor. Oyuncu paketi kullandığımdan ben internete ek para ödüyordum. Aylık eve erzak alışverişi için kişi başı 250 liradan para topluyorduk. Kendi telefon hattım 100-140 lira arası tutuyordu. Yılda 1-1.2k falanda o tutmuştur.Usta çok sağol iyi açıklamışsın. Var mı başka önerilerin daha önce okumuşsun LAU de. Ayrıca 100/100 burslu okuyicam bu yüzden ilk sene yurt sonra eve çıkabilir miyim diye merak ediyorum ne diyorsun bu konuda?
"İlk sene 9000" Aylık tutar 9k değil mi? Yoksa Yıllık elektirik+internet+su+kira mı 9k? Bir de ilk senende nasıl 3 kişi buldunBen hala LAU'deyim. Hiç yurtta kalmadım. İlk senemde apartman dairesinde 4 kişiydik, sonrasında pandemi patladı online dönem vs vs. Bu sene yüz yüze için Kıbrıs'a gittim, müstakil evde kaldım bunda da. Yine kaldığım apartman dairesine yakın bir yerde. İlk sene 9000, elektrik + su + internet + ev kirası ödemiştim. Bu sene sadece 6000 eve verdim. Muhtemelen bir 6-7k civarı da elektrik + su + internet + eve erzak ödemişimdir. Bunlar hep beraber 350-400 lira falan tutuyor. Oyuncu paketi kullandığımdan ben internete ek para ödüyordum. Aylık eve erzak alışverişi için kişi başı 250 liradan para topluyorduk. Kendi telefon hattım 100-140 lira arası tutuyordu. Yılda 1-1.2k falanda o tutmuştur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.