Kıbrıs'ta internet nasıldır?

Ben hayattaki tum sansimi ucuncu sinifta kaldigim eve baglattigim 20 megabitlik internet 80 megabit olarak baglandiginda harcamistim. :D Lifecell'den 20 mbps oyuncu paketi aldim kaldigim eve. Adamlar yanlislikla 20 vermek yerine 80'e 80 internet verdiler. Ellerinde var vermek istemiyorlar ucuzdan. :)

O erisim noktalari cok sacma hizlara cikabiliyor eger P2P olarak ayarlanirsa.
Valla CAD tabanlı programlar indirirken sıkıntı oluyordu ama CS pubg oynatıyor 😄 Dediğin gibi verse verirler. Yapmak isteseler altyapı da yaparlar.

Bülent b blokta kalıyorum. İnternet paketi seçerken 24Mbps seçeneği çıkıyor ancak ödeme yapilmiyordu. Max 12 13leri görüyordum. Akdeniz evlerine göre gayet iyi. Söyle 20 30 Mbps'lere çıkarsa efsane olur ben de şok olurum 😄

Denizkonağı C ve D blokta kalırken ben çok rahattım. 20 25 ms ile World of Warcraft oynuyordum. Oradan Aymu'ya geçtim zaten rezaletti. Ertesi sene alpay evlerindeydim orada 40-50'lerde de olsa pek problem yaşamadım ancak ara ara internet kopması çok yaşadım modem evimde olmasına rağmen. Akdeniz'de modemler dışarıda. Kodla bağlanıyorsun. Kopma çok oluyordu. Aymu'da da aynı şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı