Kıbrıs'ta internet nasıldır?

Kral selamlar hala bir gelişme var mı internette? Bir de Akdeniz evlerindeki internet nasıl bir bilgin var mı?
Akdeniz evleri en kotusu :). Internetler son gittigimde biraz daha iyi sayilirdi ama Akdeniz evlerinde kalan arkadasimin internet iyi degildi ya. Hatta kendisini etiketliyim, gectigimiz sene Akdeniz evlerindeydi.
@Thalasa

Akdeniz evleri en kotusu :). Internetler son gittigimde biraz daha iyi sayilirdi ama Akdeniz evlerinde kalan arkadasimin internet iyi değildi ya. Hatta kendisini etiketliyim, gectigimiz sene Akdeniz evlerindeydi.
@Thalasa

Evet mağdurlardan birisi de benim. Akdeniz evlerindeki internette en büyük problem internet paketleriydi. Sınırsız internet paketi yalnızca 3 aylık paketti. Onda da maksimum 3 cihaz bağlanabiliyor. Tahmin edersin ki bir anda 3 aylık parayı peşin ödemen gerekiyor. Sana verilen kodla internete bağlanıyorsun. Nadir de olsa internetten düşmeler olabiliyordu (kodu tekrar girip devam ediyorsun). Modem dibinde olmadığı için sinyal gücüne bağlı olarak yavaşlama çok yaşadım. Tavsiye ettiğim bir internet değil. Akdeniz evlerini genel olarak zaten tavsiye etmiyorum. VIP bloğunda kalmama rağmen çok sorun yaşadım. Lambayı, klimayı açınca monitör gel git yapıyordu vs. eğer imkanın varsa Akdeniz'de kalma. Öneri istersen yine veririm. Şartlarını, kişi sayını ve kaç oda istediğini belirtirsen.

Edit: Akdeniz evleri interneti maksimum 10 mbps

Evet mağdurlardan birisi de benim. Akdeniz evlerindeki internette en büyük problem internet paketleriydi. Sınırsız internet paketi yalnızca 3 aylık paketti. Onda da maksimum 3 cihaz bağlanabiliyor. Tahmin edersin ki bir anda 3 aylık parayı peşin ödemen gerekiyor. Sana verilen kodla internete bağlanıyorsun. Nadir de olsa internetten düşmeler olabiliyordu (kodu tekrar girip devam ediyorsun). Modem dibinde olmadığı için sinyal gücüne bağlı olarak yavaşlama çok yaşadım. Tavsiye ettiğim bir internet değil. Akdeniz evlerini genel olarak zaten tavsiye etmiyorum. VIP bloğunda kalmama rağmen çok sorun yaşadım. Lambayı, klimayı açınca monitör gel git yapıyordu vs. eğer imkanın varsa Akdeniz'de kalma. Öneri istersen yine veririm. Şartlarını, kişi sayını ve kaç oda istediğini belirtirsen.

Edit: Akdeniz evleri interneti maksimum 10 Mbps

Bilgilendici oldu teşekkür ederim. Yani hızda berbat anladığım kadarıyla ve elektrik tesisatı ucuz.

Elektrik tesisatı ucuz mu? 😀😀😀 biraz güldüm hocam kusura bakmayın. Akdeniz evlerinde 1 kredi (1 kW) elektrik 14 lira idi. Standart devlet tarifesinden 2.5 kat fazla bir rakam bu.

Benim sizin verdiğiniz bilgiden anladığım buydu. Monitörün klimayı açınca git gel yapması deyince bu çıkarımda bulundum.

Benim sizin verdiğiniz bilgiden anladığım buydu. Monitörün klimayı açınca git gel yapması deyince bu çıkarımda bulundum.

Hayır. Elektrik tesisatında sorun var anlamında söyledim onu. Genel olarak birçok yerde bu problemle karşılaşmıştım 6 sene boyunca. Elektrik kesinlikle ucuz değil.

Bülent b blokta kalıyorum. İnternet paketi seçerken 24mbps seçeneği çıkıyor ancak ödeme yapilmiyordu. Max 12 13 leri görüyordum. Akdeniz evlerine göre gayet iyi. Söyle 20 30 Mbps lere çıkarsa efsane olur ben de şok olurum 😄

Bülent b blokta kalıyorum. İnternet paketi seçerken 24mbps seçeneği çıkıyor ancak ödeme yapilmiyordu. Max 12 13 leri görüyordum. Akdeniz evlerine göre gayet iyi. Söyle 20 30 Mbps lere çıkarsa efsane olur ben de şok olurum 😄
Ben hayattaki tum sansimi ucuncu sinifta kaldigim eve baglattigim 20 megabitlik internet 80 megabit olarak baglandiginda harcamistim. :D Lifecell'den 20 mbps oyuncu paketi aldim kaldigim eve. Adamlar yanlislikla 20 vermek yerine 80'e 80 internet verdiler. Ellerinde var vermek istemiyorlar ucuzdan. :)

O erisim noktalari cok sacma hizlara cikabiliyor eger P2P olarak ayarlanirsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı