Kıbrıs'tan iPhone getirtmek mümkün mü?

yenichery

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşım Kıbrıs'ta okuyor gelirken iPhone telefon getirecek gümrükte herhangi bir sıkıntı olur mu? Getirdiği zaman hattımı takıp 4+4 ay kullanmayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım Kıbrıs'ta okuyor gelirken iPhone telefon getirecek gümrükte herhangi bir sıkıntı olur mu? Getirdiği zaman hattımı takıp 4+4 ay kullanmayı planlıyorum.
Gümrükten sorunsuz geçirebilirse 4+4 kullanabilirsiniz.

Kıbrıs'ta irismo diye mağaza var ordan kıbrıs kayıtlı faturalı iPhone aldıracağım bu gümrükte takılı kalabilir mi? Bide bu telefonu alan kişinin adına kayıtlı hat kullanılması gerekiyormuş bunu ımeı kaydı yaptırdıktan sonra mı oluyor

Gümrükten sorunsuz bir şekilde geçebilirse kullanabilirsiniz.
Nasıl sorunsuz geçer peki

Kıbrıs'ta irismo diye mağaza var oradan Kıbrıs kayıtlı faturalı iPhone aldıracağım bu gümrükte takılı kalabilir mi? Bir de bu telefonu alan kişinin adına kayıtlı hat kullanılması gerekiyormuş bunu IMEI kaydı yaptırdıktan sonra mı oluyor

Nasıl sorunsuz geçer peki

Gümrükte takılı kalma mevzusu arkadaşınıza bağlı kayıt mevzusu şöyle 2025 yılı itibarıyla 45 bin TL olacak ve buradan almanızdan fazla bir farkınız kalmayacaktır. Adınıza kayıtlı hatlar 3 sene boyunca adınıza kayıtlı kalır ve o telefonu sizden başkası sizin hattınız dışında kullanamaz IMEI'yle.

IMEI kaydı ve kayıtlı hat hakkında bir bilgim yok ancak yurt dışı iPhone almak veya getirtmek bana kalırsa mantıksız, çünkü kayıt ücretiyle hemen hemen aynı fiyata geliyor, kayıt yapmayayım derseniz 4 ay telefonsuz kalıyorsunuz bu şartları kabul ediyorsanız ve gümrükte takılmazsa evet kullanılabilir ancak pek önermem.

IMEI kaydı ve kayıtlı hat hakkında bir bilgim yok ancak yurt dışı iPhone almak veya getirtmek bana kalırsa mantıksız, çünkü kayıt ücretiyle hemen hemen aynı fiyata geliyor, kayıt yapmayayım derseniz 4 ay telefonsuz kalıyorsunuz bu şartları kabul ediyorsanız ve gümrükte takılmazsa evet kullanılabilir ancak pek önermem.
Yarı fiyatına iPhone 15 alabildiğim için istiyorum ve kayıt ettirmeyip 4 ay eski telefonu kullanıcam o yüzden istiyorum

Yarı fiyatına iPhone 15 alabildiğim için istiyorum ve kayıt ettirmeyip 4 ay eski telefonu kullanacağım o yüzden istiyorum.

Hocam o kadar para verip neden hâlâ eski telefonunuza dönüyorsunuz, sizce mantıklı mı bu iş yoksa sadece içinizde ki iPhone kullanma isteği mi sizi bu mantıksız tercihe sürüklüyor.

Hocam o kadar para verip neden hâlâ eski telefonunuza dönüyorsunuz, sizce mantıklı mı bu iş yoksa sadece içinizde ki iPhone kullanma isteği mi sizi bu mantıksız tercihe sürüklüyor.
Eski telefonum 8 plus geri kalan 4 ay eski telefon kullancağım derken yanımda taşıyıcam sadece şuan 25 bine iPhone 15 alabiliyorken başka telefon bakmadım ama trde o fiyat bandında pek iyi telefon olduğunu sanmıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı