Kick boks kilo verdirir mi?

Makaleler
10
Arkadaşlar kick boksa başlamayı düşünüyorum, hedefim kilo vermek. Hem kick boksta hem de evde yapacağım spor ile hedefim 1 ayda 10 kilo vermek sizce olur mu?
Boy 174cm kilo 82KG.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer beslenmene de dikkat edersen verirsin. Ancak 1 ayda 10 kilo gibi bir şeye girmene gerek yok. Vücudu fazla strese boğma. Daha zamana yaymaya çalış.

Tabi Kick boksa başlamak isteyenin tek hedefi kilo vermek olamaz dimi :) Ama 2 işi bir arada yapmış olursun. Hem kilo verip hem kendini savunmayı öğrenirsin. Umarım devamlılığı olur. Çünkü genelde başlayanlar bırakıyor. Bu yüzden başlarda adaptasyon sürecini biraz yavaş geçirmeye çalış. Sonra bezginlik bıkkınlık olmasın.

Verdiniz mi kilo?
Bizim Kick Boks işi biraz yalan oldu tam pandemi sırası vs. ama çok terletiyor. Ben 82 den 74 e kadar düştüm. Ama burada koşu ön plana çıkıyor. Dediğim gibi bizim Kick Boks işleri biraz değişikti tam pandemi sırası olduğu için. Sen başla düzenli olarak git ve beslenmene dikkat et. Haftada 2 kerede tempolu yürüyüş veya hafif tempo koşu yaparsan sonucu göreceksin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı