Kılıçdaroğlu aday olmasın diyenlere karşı

O zamanda Cumhuriyet anlayışı olmazdı.
%10 seçim barajı ile ben mevcut yönetime Cumhuriyet demeyi reddediyorum maalesef. Evet %7'ye düştü ama en iyi ihtimalle 4-5 partinin meclise girme hakkı var, böyle demokrasi veya Cumhuriyet olmaz.

Burada sorun Kılıçdaroğlu iyi veya kötü değil, sorun kazanamama ihtimali. Mansur veya İmamoğlu'nun ben aday olmak istemiyorum deme lüksü yok, tek önemli olan şey kazanmak. Umarım seneye bu zamanlar Polonya'da okuma hayalimi gerçekleştirmiş olurum da şu saçma Türk siyasetini bi' de uzaktan izlerim. Hiç kafa yormak istemiyorum artık şu tartışmalara.

Son olaylardan sonra bana göre kazanabilme ihtimali arttı kılıçdaroğlu'nun tek sıkıntı Anadolu'daki halk Anadolu'daki halkın çoğu adama ABD ajanı falan diyor hem YouTube'da kanallar bile var aboneleride gayet fazla.

Kim olursa olsun fark etmez. Sistem değişene kadar, hali hazırdaki kişiler seçimle kaybedip gidene kadar destekcisiyim. Zaten seçim sonrası ortamdan da bir hayır gelmeyecek. En azından şimdikilerin yaptıkları hataları düzeltseler yeter.

Ben buna karşı çıkmadım zaten. Sadece CHP seçmeninin Kılıçdaroğlu'nun kararsız oyları kendisine çekmede başarılı olacağından şüphe duyabileceğini ve bunun anormal olmadığı söylüyorum. Kendisine de yıllardır yapıştırılmış yalan yanlış terör yanlısı vs. gibi damgalar var. Bunları bizim milletin hafızasından silmek mümkün değil. 1 ay sonra bu deprem gibi insanlık dramlarını unuturlar ama hiçbir kaynağı olmadan söylenen "teröre hizmet ediyor" falan laflarını unutmazlar. Haliyle taze bir adayda bu tarz sorunlar pek olmaz diye düşünüyorum.

Dediğim gibi ben kendisini çok severim ancak ülkemizin kirli siyasetinin kurallarına uygun oynamak gerekiyor maalesef çünkü toplumun iftiraların kaynağına inme huyu pek yok.

ABD ajanı falan diyor.
Yarış adil bir yarış değil. A'dan Z'ye tüm iletişim kanalları ve propaganda kanalları hükümetin elinde. Kim karşısında olursa olsun çok zorlanacak zaten. Halkın düşünceleriyle de ilgilenmiyorum artık. Doğru karar aldılar mı bugüne kadar ki onların en düşündüğü umurumuzda olsun?

Erdoğan'ın eski arşivlerini biraz karıştırsalar neler bulacaklar da ilgilenen yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…