Kılıçdaroğlu aday olmasın diyenlerin Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceği gerçeği

• Konuyu başlatan SwezLy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 59
  • Görüntüleme 4.586
@batuotgen10
Var kılıçdaroğluna oy vermem, mansur aday olsaydı ona verecektim ama olmadı sanırım bir de muharem ince var.

O zaman vermemeye devam et sen ileride ben aglamayacagim ekmege ona buna zam gelince.

Ben son kez şunu söylüyorum başka da bir şey yazmıyorum bu konuya.

Kılıçdaroğlu'na oy vermem silah zoruyla da, öldürseler de vermem. RTE ve kılıçdaroğlu'nun karşısında kim varsa ona veririm.

He sunu da tekrardan ekliyorum bende bildirimleri kapatiyorum sizin gibi cahil cok var gormek sinirimi bozuyor cunku inşallah cocugunuz bir gun sut veya cikolata ister de alamayacak durum da olursunuz kuru ekmege talim olursunuz inşallah daha da bir şey demiyorum sığ gorusunuze ve size iyi gunler diliyorum.

1. tur istediğime 2. tur Tayib'in karşısında kim varsa ona. Allah diyen kedi varsa ona da vereceğim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben son kez şunu söylüyorum başka da bir şey yazmıyorum bu konuya.

Kılıçdaroğlu'na oy vermem silah zoruyla da, öldürseler de vermem. RTE ve Kılıçdaroğlu'nun karşısında kim varsa ona veririm.

Kılıçdaroğlu aday olursa tayyibe basar geçerim diyordun şimdi ne oldu? Bir dediğiniz diğerini tutsun ya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kk'ın Erdoğan'dan ne farkı kaldı. Aynı koltuk sevdası Onda'da var hiçbir farkı yok Erdoğan'dan. ince varken Kk'ya oy moy yok 10 kere yenildi 11. kere yenilmeye hazırlanıyor şimdi.

Zorundalık durumundan nefret ediyorum fakat şu anki hükümetle devam edilmesini istemiyorum. Sırf bu yüzden 2.tura hangi muhalefet adayı kalırsa onu destekleyeceğim. Eğer iyi yönetemezse 2028'de göndeririz. İsimler ve partiler önemli değil, liyakat ile omurgalı olmak önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı