Kılıçdaroğlu neden sevilmiyor?

Yanlış kişiyi alıntıladınız galiba. Ben herhangi bir siyasi görüş belirtmedim.
Yok, bayağı da doğru kişiyi alıntıladım. Biz 4 yıl önce haindik, teröristtik, iş bilmiyorduk 4 yıl önce konuşurken? Kimse farklı bir şey düşünmeye izin vermiyordu o zaman farklı fikirlere saygı duymayı kimse önemsemiyordu. :) Biraz da biz yapalım aynısını.

Yok, bayağı da doğru kişiyi alıntıladım. Biz 4 yıl önce haindik, teröristtik, iş bilmiyorduk 4 yıl önce konuşurken? Kimse farklı bir şey düşünmeye izin vermiyordu o zaman farklı fikirlere saygı duymayı kimse önemsemiyordu. :) Biraz da biz yapalım aynısını.
O zaman bu sorunu gidin onlara anlatın. Bu konuyla bir alakam yok benim.

Kılıçdaroğlu'nun Yavaş ve İmamoğlu'ndan ne farkı var? Kişiye göre değil ideolojiye göre oy verilir. Tamam bir sürü seçim kaybetti ama bunun tamamen Kılıçdaroğlu ile alakası yok. Halk cahil ve bazılarının da AKP'nin iktidarda kalması işlerine geliyor. Kim olursa olsun oy vereceğim. Sol bir iktidarın gelmesi şart. Ülke 1950'den beri sağcılar tarafından yönetiliyor ve ne durumda olduğu belli.
Valla reis bence Kılıçdaroğlu ve Tayyip anlaşmalı
Yoksa kaybedecegini bile bile niye bu kadar kez denesin Kılıçdaroğlu
Biliyor kaybedecek ve bu sayede Erdoğan kazanacak
Kimse ona oy vermeyeceği için mecbur Tayyibe verecek, belki oda bundan kââr ediyor

Birinin bi sözü var iktidar olmak güzeldir ama muhalefet olmak daha güzeldir
Nerdeyse aynı maaşı alırsın nerdeyse aynı saygıyı görürsün ama hiç yük altına ve riske girmezsin

Valla reis bence Kılıçdaroğlu ve Tayyip anlaşmalı
Yoksa kaybedecegini bile bile niye bu kadar kez denesin Kılıçdaroğlu
Biliyor kaybedecek ve bu sayede Erdoğan kazanacak
Kimse ona oy vermeyeceği için mecbur Tayyibe verecek, belki oda bundan kââr ediyor

Birinin bi sözü var iktidar olmak güzeldir ama muhalefet olmak daha güzeldir
Nerdeyse aynı maaşı alırsın nerdeyse aynı saygıyı görürsün ama hiç yük altına ve riske girmezsin
Hazırlan birazdan seni, İslamcı, FETÖ'cü ve Atatürk düşmanı ilan edecekler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı